19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Пирин – Верея, Първа Лига, понеделник – 31 октомври

Пирин и Верея излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 31.10.2016г. (понеделник) от 20:00 часа българско време на стадион Христо Ботев, а главен съдия на мача ще бъде Владимир Вълков.

Пирин загуби гостуването си на Славия преди седмица с 3:1. Това бе втора поредна загуба за орлетата в Първа Лига и тя ги прати на 9-то място с актив от 13 точки. Така веднага в Благоевград се заговори за смяна на треньора Стефан Генов. През седмицата обаче Пирин се справи като гост с втородивизионния Созопол с 1:0 и си осигури участие на 1/4-финалите в турнира за Купата на България.

Сега орлетата ще търсят задължителна победа и в Първа Лига, а противника изглежда удобен. Срещата с Верея ще пропусне звездата на отбора – Тони Тасев, който е контузен. Кристиан Кощърна, Александър Башлиев, Красимир Костов и Орлин Старокин, които получиха почивка срещу Созопол ще се завърнат сред титулярите на Стефан Генов. Шанс за изява в нападение се надява да получи младия Станислав Костов.

Верея завърши наравно 1:1 срещу Нефтохимик преди седмица. Така новаците остават без победа в Първа Лига вече в 5 срещи и се смъкнаха до 11-то място в класирането с актив от 11 точки. Подобно на своя предстоящ съперник, Верея също си осигури място на 1/4-финалите в турнира за Купата на България след като победи Поморие с 1:0.

Александър Томаш дори успя да даде почивка на някои свои основни играчи през седмицата. Така повечето от титулярите на Верея ще бъдат свежи за гостуването в Благоевград. Там новаците в групата ще търсят първа победа през сезона далеч от Стара Загора.

Феновете в Благоевград все по-силно искат смяната на треньора Стефан Генов. С оглед на това Пирин ще бъде пределно мобилизиран да вземе победата в тази среща. Противника Верея има само едно равенство като гост през този сезон, с оглед на което орлетата изглеждат големия фаворит в тази среща.

Прогноза: Пирин @ 1.80 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации