16 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Побързайте, пролетната бонус игра на efbet приключва скоро

Турнира на EGT Digital в efbet приключва тази неделя

Имате последен шанс за участие в супер бонус играта на efbet и провайдъра EGT Digital. Това е поредната пролетна оферта от лицензираният сайт за залози efbet, който след като пусна Ултра Бонус за всички свои нови клиенти, осигури и допълнителна възможност за печалби с игрите на EGT Digital!

100 хиляди лева Ви очакват в пролетната бонус игра на efbet. Това е турнира на EGT Digital с огромен награден фонд. EGT Digital е един от най-големите провайдъри на казино игри, с които efbet работи в партньорство. Турнира се провежда в периода от 21 март до 14 април, а класиранията са на всеки 3 дни.

Можете да се включите в турнира абсолютно автоматично и да спечелите част от наградния фонд. За целта трябва да играете на избрана от Вас игра в периода 12:00 часа всеки четвъртък до 11:59 часа всяка неделя. Докато играете в този период вие трупате точки за класиране в седмичната надпревара на efbet и имате шанс да се класирате до награда.

Наградите са страхотни, а вече са ясни и първите печеливши. Наградния фонд всяка седмица е в размер на 25 000 лева и се разпределя както следва:

  • 1-во място – 10 000 лева
  • 2-ро място – 5 000 лева
  • 3-то място – 3 000 лева
  • 4-то място – 1 000 лева
  • от 5-то до 64-то място по 100 лева

Към днешна дата, efbet е изплатил 75 000 лева, остават да се разпределят последните 25 хиляди. За да се включите в тази пролетна бонус игра можете да играете на любимите ви EGT игри, точките ще се трупат до неделя (14 април). Няма значение на какъв залог играете, всяко участие се записва.

Вие ще печелите по 1 точка за всеки спечелен 0,01 лева. След като бъдат определени печелившите, те ще получат своите печалби до 3 дни.

С участието ви в пролетната бонус игра, автоматично имате шанс да спечелите и  прогресивния Jackpot Cards. Пиката падна на 22 март, а печалбата бе 330 хиляди лева. В момента джакпота е над 350 хиляди и може да бъде спечелен по-всяко време.

efbet турнир с награден фонд от 100 000 лева на egt digital

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации