5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Подбрани прогнози за събота 09-02-2013

Футболни прогнози за съботаПредставяме на вашето внимание няколко подбрани прогнози от съботната програма:

Хановер – Хофенхайм : Прогноза Хановер 2,20 коефициент Efbet

Хановер нямат много успехи през последните няколко мача от новия сезон и записаха само една победа от последните шест мача във всички турнири. Трябва обаче да започнат да печелят точки, тъй като мястото което заемат е твърде назад от желаното от тях участие в Лига Европа. Като цяло обаче разликата им с намиращия се на шесто място Шалке е само от три точки, така че шансовете им остават отворени. Имаха трудни съперници, но срещу отбор като Хофенхайм попаднал в опасната зона не би трябвало да имат проблеми, а и време е вече да спечелят нови три точки след продължителните слаби и нулеви мачове.

Саутхямптън – Манчестър Сити: Прогноза -1,5 АХ Ман Сити при 1,85 коефициент Efbet

Две поредни равенства оставиха назад в преследването на първото място отбора на Манчестър Сити. Първото бе много изненадващо, тъй като дойде от последния във временното класиране КПР, а веднага след това посредствения тим на Ливърпул не остави шанс за трите точки в мач завършил 2-2. Тези два слаби резултата няма как да продължат, защото все пак това е Манчестър Сити, а предстоящия им съперник Саутхямптън не е един от топ отборите във Висшата Лига. Макар и като гости, очаквам Сити да си тръгнат с поне два гола разлика, и дори и Балотели вече да го няма, то има кой да вкара две попадения във вратата на „светците“.

Нанси – Реймс: Нанси при 2,10 коефицент Efbet

Един мач от френската Лига 1, срещаш два отбора в дъното на таблицата, застаршени от изпадане. Нанси и Реймс се намират на съответно 19-то и 18-то място с две точки разлика по-между си. Реймс ще гонят победата, макар че силите им са точно толкова, колкото и на Нанси, но при евентуална победа ще се отдалечат малко повече от последните двама. Нанси от своя страна започнаха да играят сериозен футбол за последните три шампионатни мача, в който спечелиха повече отколкото през целия сезон досега. В последния кръг Нанси поднесе една от големите изненади в Лига 1, побеждавайки като гости тима на Олимпик Марсилия. Преди това като домакини победиха Лориен, а в третия мач назад направиха равенство с Ница, само че в мач от Купата на Франция. Този подем може би ще продължи, докато Реймс не могат да се похвалят с нещо през последните няколко мача, за което избирам за победител в тази среща отбора на Нанси!

Реал Мадрид – Севиля: Реал Мадрид -1,5 АХ при 2,00 коефициент Efbet

Реал Мадрид продължават със слабата си игра. Този път Гранада се поздрави с успех над тях в мач, в който Мадрид бяха направо бездействени. Преди това помним още няколко слаби мача и равенства с отбори от долната половина на таблицата, затова очаквам някой резултат като например последния им разгром над Валенсия с 5-0. Другата предпоставка за моята прогноза, е че през септември месец миналата година Севиля надигра с 1-0 Реал Мадрид и не вярвам в един сезон да се оставят два пъти. Освен това Мадрид трябва да загреят и за предстоящия им мач от Шампионска лига срещу Манчестър Юнайтед.

Още няколко прогнози без анализ за 09-02-2013:

Клуб Брюж –  ОХ Льовен : Прогноза 1

Леванте – Малага : Прогноза 1

Бари – Варезе : Прогноза 1

Уулвърхямптън – Лийдс : Прогноза 1

Пожелаваме Ви успех!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации