Обосновани футболни прогнози за Вашия заложен фиш в компаниите за онлайн залози  efbet и Efbet. Футболните прогнози са подбрани от програмата в понеделник, 17 декември 2018 от най-интересните футболни първенства. Мачовете са подходящи за акумулатор (комбо) залог заедно с комбинация от „Избор на Деня“. Тук няма ниски коефициенти, в нашите подбрани футболни прогнози целим високи ставки и големи печалби!

Дарби Каунти – Нотингам Форест: Прогноза 1 (2.05)

В тази битка от Чемпиъншип в понеделник, Дарби Каунти приема у дома Нотингам Форест, отбор от когото „червените“ нямат загуба в последните пет мача по-между им във всички турнири. И двата отбора ще се борят да спечелят място във Висшата Лига чрез плейофите, но Нотингам влиза в този кръг след поражение у дома от 15-тия Престън. Дарби Каунти имат само две загуби у дома в последните 12 мача във всички турнири и този коефициент за тяхната победа е задължителен за залог!

Фенербахче – Ерзурум ББ: Прогноза ПП/КР 1 (2.30)

Кризата при Фенерите продължава да се задълбочава. Отбора вече е предпоследен в Суперлигата, което наложи трета смяна в рамките на този сезон на старши треньора.  Ерсун Янал е на „руля“ на Фенербахче, който замени Ервин Куман, който пък от своя страна зае мястото на Филип Коку. Фенербахче имат само три победи този сезон и няма по-удобен съперник от Ерзурум ББ да върне отбора към пътя на победите!