Обосновани футболни прогнози за Вашия заложен фиш в компаниите за онлайн залози  efbet и Efbet. Футболните прогнози са подбрани от програмата в неделя, 23 декември 2018 от най-интересните футболни първенства. Мачовете са подходящи за акумулатор (комбо) залог заедно с комбинация от „Избор на Деня“. Тук няма ниски коефициенти, в нашите подбрани футболни прогнози целим високи ставки и големи печалби!

Леганес – Севиля: Прогноза Под 2,5 (2.00)

Леганес се оформи като сериозен противник в Ла Лига и макар още да се намира в долната половина на таблицата, последните резултати са красноречиви. Отбора е без поражение в последните шест кръга на шампионата, а срещу Севиля имат добра статистика. От изминалите 4 мача по-между им Леганес печели веднъж, веднъж двата отбора завършват наравно и Севиля печели в останалите две срещи. Севиля е фаворит отвсякъде в този мач, но няма да успее да спечели лесно този мач. Изхождайки от факта, че Севиля завършиха наравно в послендите си два мача от Примера, очакваме и при гостуването на Леганес всичко да се реши през втората половина на срещата.

Аугсбург – Волфсбург: Прогноза 1 (2.40)

Дойде времето да потърсим първи успех за Аугсбург от октомври месец насам. Един срещу друг двата отбора имат точно 14 мача, като в тях с 6 победи доминира Аугсбург, срещу три успеха за „вълците“. Аугсбург изпусна няколко добри шанса в последните няколко кръга и макар Волфсбург да са в добра форма, можем да очакваме минимален успех за домакините.