7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Под 2.5 гола на Ипсуич и Саутхемптън

В преиграване от 3-ия кръг в турнира за ФА Къп в сряда вечер (14.01.2015 година) от 21:45 часа на Портман Роуд един срещу друг се изправят Ипсуич и Саутхемптън. Коефициентите за двубоя предлагани от водещия букмейкър Бет365 са както следва: 4.50 за победа на домакините, 3.75 за равенство и 1.85 за победа на гостите. В първия двубой в началото на година, двата отбора не можаха да се победят на Сейнт Мери – 1:1 и сега ще преиграят срещата за да излъчат съперника на Кристал Палас в 4-тия кръг на най-стария турнир в света. Мача може да следите онлайн на живо директно от ТУК.

  Ипсуич загуби дербито на върха в Чемпиъншип през уикенда. Сините паднаха с 0:1 от Дарби Каунти на своя стадион и по този начин останаха на 3-то място в дивизията, на една точка от върха. Загубата бе първа от цели 11 срещи за Ипсуич във второто ниво на английския футбол. Отбора на Мик МакКарти прави страхотен сезон и е с големи шансове за завръщане във Висшата лига. Предстоящия мач със Саутхемптън се явява като тест за трактористите, който ще даде отговор на въпроса дали са готови за футбол от най-високо ниво. Джак Колисън се завърна към тренировки след контузия и ще е на разположение на треньорския щаб. Мик МакКарти ще разчита на здрава защита в предстоящия мач. За целта той ще заложи в центъра на отбраната на капитана Люк Чеймбърс и опитния Кристоф Бера. Двамата ще имат тежката задача да спрат голмайстора на светците Грациано Пеле.

 Саутхемптън записа невероятен успех в последния кръг. Светците надвиха Манчестър Юнайтед на неговия Олд Трафорд за първи път в ерата на Висшата лига. Гол на Душан Тадич донесе успеха с 1:0 на Саутхемптън, като по интересното е че отбора на Роналд Куман дори не допусна удар в очертанията на вратата си. Отбраната на светците се справи страхотно въпреки контузията в началото на мача на основния стълб от началото на сезона – Тоби Алдервейдл. Холандеца ще пропусне предстоящия мач, като неговото място, както и на Олд Трафорд ще бъде заето от румънеца Флорин Гардош. С проблеми преди визитата на Ипсуич са още Садио Мане и Джей Родригес. Мая Йошида и Емануел Маюка пък са с националните си отбори и също няма да попаднат в състава на Роналд Куман за важното гостуване на Портман Роуд.

Двата отбоора разполат с добри изпълнители в защита. Като добавим и залога на мача, нашата прогноза е за под 2.5 гола в двубоя между Ипсуич и Саутхемптън при коефициент от 1.70 в Efbet.

Следете мача на живо Тук.

Прогноза: Ипсуич Саутхемптън – под 2.5 гола
Сигурност: 6/10
Коефициент: 1.80 в Efbet

Един срещу друг:

04/01/15 FC Саутхемптън Ипсуич 1:1
06/03/12 ЧЕМ Саутхемптън Ипсуич 1:1
16/08/11 ЧЕМ  Ипсуич Саутхемптън 2:5
23/01/10 FC Саутхемптън Ипсуич 2:1
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации