Под 2,5 гола между Нюрнберг и Херта в неделя

Новака в действащият сезон на Бундеслигата – Нюрнберг продължава да изпитва трудности от октомври месец миналата година насам. „Франките“ са последни в класирането с осем загуби в последните 11 кръга. Отбора спечели само 11 точки в изминалите до тук 17 кръга, а с подобни показатели до него е Хановер 96.

Въпреки всичко, Нюрнберг не е боксова круша в буквалния смисъл. Отбора има две тежки поражения от началото на сезона – от Борусия Дортмунд и РБ Лайпциг, като в последните мачове губят с резултати не повече от 2-0. На своя „Макс Морлок“ отбора играе най-добре, именно тук идват двете победи на отбора до този момент – над Хановер 96 с 2:0 и над Фортуна Дюселдорф с 3:0. Именно над подобни съперници играчите на Михаел Кьолнер имат шансове, докато срещу Херта едва ли ще успеят.

Херта заемат 8-ма позиция и не се намират в най-добрата си форма в последните 30 дни. „Старата дама“ няма успех в последните три мача, а в последния от тях бяха надиграни от Байер Леверкузен като гости с 1:3.

Все пак Херта е един от типичните средняци в лигата, и дори този сезон могат да се опитат за нещо повече. В състава на Пол Дардай няма сериозни проблеми и „берлинчани“ са нашия фаворит в този мач!

Прогноза: 2

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!

Двубоя Нюрнберг – Херта Берлин ще се изиграе в неделя, 20 януари, от 16:30 часа наше време.