5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Под 2,5 гола на Валенсия – Барселона

В най–интересната среща от 9 – ия кръг в Примера дивисион един срещу се изправят отборите на Валенсия и Барселона. Двубоят на стадион „Местая“ е с начален час 17:15,  в събота 22 октомври 2016г.

Домакините се намират в подем след кошмарното начало на сезона, а каталунският гранд ще стреми към победата, която да им върне лидерството във временното подреждане. Прилепите допуснаха само едно поражание от своя съперник за последните четири директни срещи и ще се опитат да задържат тази поредица и сега.

Валенсианци ще търсят и своята първа победа над Барселона у дома от почти 9 години насам, като последната им домакинска победа над каталунците датира от 18.02.2007г. Четири от последните пет мача във Валенсия завършиха под 2,5 гола, така че съвсем очаквано коефициента за победа на Валенсия се приема на 7,50, равенството е 4,50, а победа за Барса е 1,40.

Валенсия започна доста слабо надпреварата в Ла Лига, но към момента представянето им е променено и тима изглежда по коренно различен начин от първите мачове в шампионата. Тази пълна промяна се дължи най–вече на новия наставник на тима – Чезаре Прандели, който успя да вдигне състава на крака. След 8 изиграни срещи Валенсия се намира на 14 – то място след три успеха и пет поражения. Но радващото е че тези три победи дойдоха в последните четири кръга, като само водача в таблицата Атлетико Мадрид успя да ги победи. Португалското крило Нани и защитника Гилерме Сакейра са единствените под въпрос за тази среща.

Барселона както винаги играе превъзходно и отбелязва доста голове в своите срещи, но от началото на сезона момчетата на Луис Енрике направиха доста грешни стъпки и така каталунците се намират на 4 – то място с 16 точки на две от лидера Атлетико Мадрид.

Да каталунците не спират да бележат голове, но защитата им е доста колеблива и допуска доста наивни попадения. Именно играта в защита ще е техния най – сериозен проблем при тази визита на Валенсия. Още повече че извън строя остават испанските национали Жерард Пике и Жорди Алба, които лекуват контузии.

Барселона разби с 4:0 у дома Манчестър Сити в Шампионската лига през тази седмица, като за пореден път в герой за тях се превърна Лионел Меси, който се отчете с хетрик. Аржентинската звезда на тима е напълно възстановен от контузия и отново ще заформи убийствения си тандем с Луис Суарес и Неймар.

Прогноза: Под 2,5 гола @ 2,88 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации