10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Полуфинал: Бразилия – Германия (08.07 23:00)

Бразилия и Германия излизат един срещу друг на стадион Минейрао, Бело Оризонти, където ще определят кой от тях ще стане първия финалист на Мондиал 2014. Двубоя ще се играе на 08 юли от 23:00 часа българско време.

Двубоя ще бъде изключително интересен, тъй като сили ще премерят два отбора, сочени още от самото начало за фаворити за спечелване на титлата. Бразилия стигнаха до тук след като успяха макар и трудно да отстранят Колумбия с 2:1, а Германия пък с 1:0 изпратиха Франция вкъщи и се приближиха още с една крачка до финала.

Докато за Германия всичко е наред в кадрови план, то за Бразилия ще е изключително трудно, тъй като в последния мач останаха без услугите на звездата Неймар, който бе неприятно контузен от Хуан Сунига (Колумбия) и няма да може да играе до края на Мондиала.

Германия са абсолютен рекордьор по играни мачове на Световни първенства – цели 104 мача, докато Бразлия са плътно зад тях със 102 мача. Най-интересното обаче е, че въпреки сериозното участие и на двата отбора, то те до настоящия момент са се срещали пряко точно веднъж и сега ще бъде втората им поред среща. Единственият мач между двата тима е финала през 2002 година, когато Бразилия грабна титлата, така че сега за Германия ще е време за разплата.

Пред Луис Фелипе Сколари се изправя най-коравия и спокоен отбор на това първенство. В оптимален състав, без никакви кадрови проблеми, момчетата на Йоахим Льов имат всички предпоставки да станат шампиони тази година. Макар и да споделят, че се притесняват от страната домакин и твърдата им игра, германците със сигурност няма да покажат никакъв страх на терена. Мнозина определят Бразилия – Германия като финал преди финала и това е точно така, победителят от този мач несъмнено ще е шампиона на тазгодишното Световно първенство по футбол!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации