7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Полша – Италия, прогноза (14 окт 2018)

Футболни прогнози от турнира за Лигата на Нациите

Полша срещу Италия
УЕФА Лига на Нациите
Начало: 21:45 часа
Стадион: Śląski, Хожов

Предстоящата среща от 3-та група в Лига А от турнира за Лигата на Нациите изправя един срещу друг отборите на Полша и Италия. Предвид ситуацията в групата от изминалите два кръга, този мач ще се окаже от изключително значение за един от двата отбора. В групата  едноличен лидер е Португалия (с две победи), докато Полша и Италия останаха само с по-точка в актива си.

Вземи до 100 лв. Начален Бонус
?betano&CID=217&DID=120&TID=1&PID=149&LNG=19
+18 | Terms & Conditions

„Дружина Полска“ завършиха наравно с Италия, а преди няколко дни отстъпиха тук от Португалия с 2-3. „Мореплатавелите“ оставиха Полша да поведат с резултата, след което с лекота обърнаха всичко в своя полза. Проблемите в домакинския лагер определено са налице, но няма ясна причина за тяхната проява. Срещу Италия днес Йержи Брзечек ще има на разпложение целия си наличен състав, което ще му даде възможност да поправи грешката си от първия мач.

Италия успяха да стигнат до равенство с Полша след късен наказателен удар. Дузпата се яви спасителен пояс за „адзурите”, които са на път отново да се изложат. Като гости на Португалия отбора отстъпи с минималното 1-0, но изненадващо не успяха да подорбят играта си и в изминала приятелска контрола срещу Украйна. Роберто Манчини също ще има на разположение всичко най-добро, но дали това ще му е достатъчно?

Загубилият отбор отпада директно от надпреварата, а равенство ще постави Португалия в позицията на несменяем лидер. В исторически план Италия има малко повече успехи срещу Полша, но равенствата си остават най-често срещания резултат. Сблъсъка определено е равностоен, а най-сигурен залог остава опцията Под 2,5 гола!

Прогноза: Под 2,5 гола @ 1.61* (efbet)
?AffiliateCode=betano&CID=196&DID=209&TID=1&PID=149&LNG=19

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициентите са валидни към момента на публикуване на прогнозата и подлежат на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации