9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Португалия – Мексико, прогноза (18 юни 2017)

Португалия – Мексико
Купа на Конфедерациите, Групова фаза
Начало: неделя, 18 юни 2017 г., 18:00 часа
Стадион: Казан Арена, Казан (Русия)

Европейските шампиони Португалия стартират своя поход в Купата на Конфедерациите срещу носителя на това отличие от 2015 година – Мексико. Португалия и Мексико ще се изправят един срещу друг в столицата на Татарстан – Казан, на едноименния стадион „Казан Арена“.

Португалия спечелиха 7 от 9-те си мача във всички състезания от края на Евро 2016 насам, но повечето им съперници бяха доста слаби като Андора, Кипър, Фарьорските острови и Гибралтар. От Швейцария обаче „моряците“ загубиха както в първата среща от квалификациите за Световното първенство през 2018 година, така и в приятелска контрола изиграна този март. Срещу Мексико, селекционера Фернандо Сантош ще разбере дали неговите футболисти са достатъчно подготвени както да се борят за трофея от Купата на Конфедерациите, така и за следващите няколко изключително важни квалификационни мачове от Мондиал 2018.

Мексико бързо забравиха унизителната загуба от Чили на четвърт финалите за Копа Америка със 0-7 и в момента могат да се похвалят с рекорд от 9 победи и 3 равенства за изминалите 13 мача във всички турнири. Селекционера на „Ел Три“ Хуан Карлос Осорио в никакъв случай не подценява турнира, щом е отпътувал за Русия с най-силния отбор.

Не можем да очакваме никакви изненади както от страна на Португалия, така и от страна на Мексико. Стартовите единадесеторки ще бъдат подбрани оптимално, както следва:

Португалия: Руи Патрисио, Гуерейро, Пепе, Фонте, Суарес, Гомес, Карвальо, Мутиньо, Куарешма, Силва и Роналдо.

Мексико: Гилермо Очоа, Диего Рейес, Морено, Мигел, Джовани дос Сантос, Херера, Карлос Вела, Фабиан, Ирвинг Лосано, Хавиер Ернандес.

Португалия и Мексико се срещнаха за последно през 2014 година в приятелска контрола. Статистиката на резултатите между тях е две победи в полза на Португалия, а предстоящята среща ще е трета за тях.

От коефициентите е ясно, че нито един от двата отбора не е фаворит на този етап. Португалия трудно ще се справи с доста опитният в тези турнири тим на Мексико, и най-вероятно този отбор, който вкара първия гол той ще е победител.

Прогноза: Първо полувреме Над 0,5 гола @ 1.50 коефициент 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации