13.2 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Права колонка за днес – прогнози за всички мачове от 1-вия кръг на четвъртфиналите от Шампионска лига

Лого на футболен клуб Реал Мадрид
Реал Мадрид
06 апр 2021
Шампионска лига
Лого на отбора Ливърпул
Ливърпул

Голямото дерби на деня е между тези топ тимове. Неотдавна те играха един срещу друг в същата надпревара и то, за да определят кой измежду тях ще вземе трофея.

Стигна се до една много дискусионна ситуация, която и до днес е на дневен ред, а именно онова единоборство между Рамос и Салах, което извади топ звездата на англичаните от двубоя, а впоследствие неговите съотборници, начело с вратаря, тотално се сгромолясаха.

Няма да има повторение на този индивидуален спор, тъй като Рамос е контузен, а без него Реал няма да е същият тим. Още в първия сблъсък испанците ще се пропукат и няма да имат нищо общо с онзи си футбол, който ги изведе до победа с 3:1 над същия опонент и до вдигане на трофея.

Манчестър Сити
Манчестър Сити
06 апр 2021
Шампионска лига
Борусия Дортмунд
Борусия Дортмунд

Манчестър Сити се справи с Лестър и си подпечата титлата в Англия. Няма как тя да бъде изпусната, а в оставащите месеци до края на сезона, отборът ще гледа единствено към турнира, в който от години насам бележи провал след провал.

Точно за неговото спечелване беше назначен Гуардиола, който изгради топ отбор, но същата надпревара все още му убвгва. Борусия Дортмунд изостана страшно много в немския елит. Неотдавна се пропука срешу Байерн Мюнхен, а в изминалия уикенд го повтори и срещу Айнтрахт, за да се озове тотално на заден план.

Единствено посредством спечелване на този огромен турнир има как да е част от него и през следващия сезон. Изненадващото е, че букитата дават толкова изразено преимущество на англичаните, които обичайно срещат затруднения точно срещу Борусия.

Прогноза: 2 (+1.5АХ) @ 1.90 👇
Байерн Мюнхен
Байерн Мюнхен
07 апр 2021
Шампионска лига
Лого на ФК Пари Сен Жармен
ПСЖ

Топ дерби на най-високо равнище. Байерн Мюнхен се наложи над РБ Лайпциг и вече е съвсем близо до нова титла в страната. Най-накрая успя да се поздрави и с трофея в най-престижния евро турнир след редица провали.

Флик изведе отбора до този връх, но в последните няколко месеца се вижда, че Байерн не блести. Той е повлиян и от това, че рядко среща подобаващ отпор в Бундеслигата.

Само преди няколко месеца претърпя сензационно отпадане от турнира за купата на страната след като беше победен от Холщайн Кийл след изпълнения на дузпи.

ПСЖ не е в топ състовние като преди дни отстъпи на Лил и постави под сериозна въпросителна запазването на титлата. На евро сцената отборът ще е преобразен и ще измъкне добър резултат от тази визита на Байерн.

Лого на ФК Порто
Порто
07 апр 2021
Шампионска лига
Лого на футболен клуб Челси
Челси

Портуалците хвърлиха голямата сензация на предходната фаза от надпреварата като се справиха с Ювентус.

Подобно нещо се считаше за почти немислимо, но Оливейра прати развоя на спора в коренно различна посока. Той беше над всички, а Порто вече гледа към сътворяването на нов подвиг. Жребият не беше никак лош, като му отреди Челси, а това е съперник, който преминава праз големи размествания е редиците си.

Неотдавна той извърши поредната треньорска рокада, а в над 10 поредни двубоя Тухел нямаше поражение, за да се стигне до загубата от Уест Бром с 5:2 и то като домакин. Порто има необходимите качества за сътворяването на топ сензация в първия спор с англичаните.

Прогноза: 1 (+1.5АХ) @ 1.45 👇
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации