7.7 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Права колонка футболни прогнози за днес – 03 март 2017

Сидни – Мелбърн 
Прогноза: гол/гол @ 1.67

Коефициентите за отбелязване на голове от страна и на двата тима продължават да се вдигат, а това прави този избор още по-добър. Изменението на коефициентите в този вид е предизвикано от наличието на толкова силна домакинска отбрана, която най-накрая обаче ще капитулира. Мелбърн Виктори е един от отборите в лигата, разполагащи с най-силната офанзива. Преди няколко месеца и двата тима се разписаха в противниковата врата, а идният случай ще е много сходен. Като се добави и това, че Сидни и Мелбърн Виктори едва ли не имат гарантирано място в Топ 2, те ще могат да си позволят да прибегнат до по-разкрепостен подход, който да доведе до изобилие от голове.

Херенвеен – Го Ахед 
Прогноза: над 3.5 @ 2.50

Без Фаес и Шарс тимът на Херенвеен е готов за разгром в Ередивизи. Само преди седмица „сърцата“ постигнаха точно това, размазвайки „жълто-черните“ от Рода с гръмкото 3:0. Идният опонент по никакъв начин няма да затрудни набиращия все по-сериозна скорост тим на Херенвеен. Намиращият се на 16-о място в таблицата тим на Го Ахед ще е без двама от своите играчи – Ламбоиж и Даемен. Въпреки това те няма да се окупират пред своето вратарско поле, а ще действат активно и ще допринесат за наличието на много голове. Всеки от предходните 4 сблъсъка между двата тима приключи с много попадения, а тази серия няма да бъде нарушена тук.

Аугсбург – Лайпциг 
Прогноза: 1Х @ 2.00

В последните си 4 домакинства Аугсбург все още не може да стигне до едно постоянно ниво на игра. Победа-загуба-победа-загуба и така до домакинството на Лайпциг, което в този ход би трябвало да бъде спечелено. Феноменални са постиженията на гостите, които за първи път играят в Бундеслигата. Наскоро те попаднаха в една толкова негативна серия от 3 поредни поражения като гост, която беше прекратена във визитата им на Борусия Мьонхенгладбах преди седмица, спечелена с 1:3. Тази необяснима серия от 3 поражения като гост не повлиява особено на класирането, касаещи представянията на отборите извън дома, като РБ Лайпциг продължава да е втори. Отново новакът ще се провали, а Аугсбург ще е с основна роля за това.

Над 8.00 коефициент е акумулатора днес! 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации