10.1 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Права колонка футболни прогнози за днес – 25 март 2017

Супер футболни прогнози за акумулатор залог днес:

Босна и Херцеговина – Гибралтар
Прогноза: 1 (-4.5АХ) @ 1.60

Босна и Херцеговина имаше няколко аналогични сблъсъка в близкото минало и в една голяма част от тях демонстрираше неистово желание да постига разгромни победи. Гибралтарският тим е пълна разруха, което не е необяснимо с оглед, че този заедно с отборът на Косово са двата „най-млади“ в световен мащаб. Гибралтар нямаше кой знае какви радостни мигове от създаването си през 2011-а като се поздрави с всичко на всичко три победи – срещу Фарьорските острови, Малта и клубния Нотс Каунти. Босна и Херцеговина е прекалено силен съперник дори за да се стигне до минимална загуба за гостите. Тук те ще бъдат надиграни по всеки един признак на играта и ще отстъпят с гигантска разлика.

Белгия – Гърция
Прогноза: 1 (-1ЕХ) @ 1.80

Приятен за прогнозиране сблъсък, като коефициентите за сериозна домакинска победа все още се дават с много висока ставка. „Червените дяволи“ имат истинско съзвездие от най-различни състезатели по различни признаци и позиции в състава си. Заражда се един много мащабен проект, който в близките няколко години ще получи своето развитие и като нищо ще е в състояние поне да стъпи на върха на европейския футбол. Гърците бяха точно там преди десетилетие, макар да нямаше особени признаци, че това ще се случи. Последва един грандиозен регрес, а след него отново леко по леко дъгата над южните съседи се появява. Този път тя ще остане незабелязана, скрита в блясъка на белгийския национален тим.

Португалия – Унгария
Прогноза: над 2.5 @ 1.85

В близкото минало унгарците бяха отчайващ тим, който от разпадането на Австро-Унгария не се запомни с кой знае какви постижения по футболните терени. Най-накрая тази нация се завърна на голямата сцена, като въобще не беше в ролята на „боксова круша“ в на пръв прочит тежката си група на Евро 2016, в която беше и португалският национален тим. „Мореплавателите“ се затрудниха максимално срещу този си съперник и така и не намериха начин да го пречупят. „Маджарите“ осъзнаха, че едва ли ще е в състояние да издържат на набезите на съперника в продължение на цял един футболен двубой и прибегнаха до по-разкрепостен начин на игра. В много игрови ситуации силния им съперник се чувстваше дискомфортно под натиск и се пропукваше. Гаранция, Унгария няма да изпадне в отбрана и в идния спор. Трудно може да се стигне до наличие на 6 гола по подобие на миналия мач, но като нищо головата линия от 2.5 ще бъде изпълнена.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации