9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Азербайджан – Хърватия, прогноза

В среща от група H на квалификациите за Евро 2016 един срещу друг излизат отборите на Азербайджан и Хърватия. Това е седма среща от квалификациите, преди която домакините заемат предпоследно 5-то място с актив от 4 точки, а Хърватия са водачи в групата със спечелени 13 точки в актива си. Двубоя ще се изиграе на националния стадион „Тофик Бахрамов“ този четвъртък (03 септември) от 19:00 часа.

Мнозина не очакваха от Хърватия подобно представяне в квалификациите за европейското първенство по футбол, още повече, че задминаха установените лидери в лицето на Италия и Норвегия. Вярно е, че преднината на Хърватия е твърде крехка, но все пак са първи. С желязна защита в игра, отбора допусна само три гола за изминалите шест кръга, а няма и нито една загуба.

Отбора разполага със значителен брой талантливи футболисти, които играят във водещи клубове, като Лука Модрич, Ковачич, Иван Ракитич, Иван Перишич, Манджукич, Олич и други, които ще бъдат основния двигател на Хърватия за това гостуване.

Хърватия са изключително опасни като домакини, като на своя „Максимир“ те победиха с 6-0 Азербайджан през октомври месец миналата година, а след това падна и Норвегия след 5-1 и с човек по-малко.

Азербайджан заемат предпоследно място в групата с актив от 4 точки, които дойдоха след победата им над Малта и равенство с Норвегия. Най-интересното при тях е, че се стегнаха и заиграха едва в последните два кръга, когато вече всичко е загубено.

Слабата страна на „азерите“ е, че не разполагат с футболисти, които да притежават опит от някой от големите европейски първенства, а отбора е изграден предимно от местни футболисти, състезаващи се в лигата на Азербайджан.

Хърватия може да не са най-убедителните при гостуванията си, но залога в този мач е голям и отбора ще се застрахова със сигурност с една добра победа в Баку.

Прогноза Азербайджан – Хърватия: 2 @ 1.40 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации