23.3 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Белгия – Англия

Малкия финал на Световното първенство по футбол: Англия или Белгия?

БЕЛГИЯ – АНГЛИЯ
Световно първенство – малък финал
Събота, 14 юли 2018 г., 17:00 ч.
Топ коефициенти в efbet

Ден преди големия финал ще се изиграе двубоят за третото място. В директен сблъсък излизат загубилите полуфиналите – Белгия и Англия. “Червените дяволи” бяха надиграни минимално с 1:0 от Франция, докато “Трите лъва” загубиха от Хърватска в продълженията.

Неведнъж провеждането на този мач е било поставяно под съмнение. Много анализатори смятат, че той е напълно безсмислен и не трябва да се играе. Донякъде сме съгласни с това мнение, но все пак бронзовите медали са малка утеха, която стимулира загубилите отбори.

С изявлението си Саутгейт показа, че не е особено заинтересован от този сблъсък. Дори треньор, като него, който рядко прави експерименти, ще заложи на играчи без опит в турнира. Единственият сигурен е Хари Кейн, който води в индивидуалната надпревара за “златната обувка” и ще му бъде даден шанс да увеличи преднината си пред Лукаку.

В белгийският лагер настроението е минорно. Добрата новина за момчетата на Мартинез е възможността за постигане на нов национален рекорд. Най-доброто постижение до този момент е четвъртото място в Мексико 86-та. Вярваме, че Азар и компания ще се опитат да надминат това представяне, за да се върнат в родината си, като герои.

Прогнозата ни е свързана с голове, които бяха неразделна част от досегашните срещи на двата тима. В груповата фаза те отново играха мач без значение, който завърши с победа за Белгия. Това може да се случи и в събота, но по всяка вероятност предприетите рокади ще доведат до освободена игра и резултатност.

Прогноза Белгия – Англия: Над 2,5 гола @ 1.60 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 16:00 ч. на 13.07.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации