Двубоя Виляреал – Спартак Москва обещава зрелище и е от значение за определяне на крайното класиране в Група G. Двубоя е от 19:55 наше време и ще се предлага със залози на живо в efbet.

Жълтата подводница се представя далеч под очакваното. Отбора скоро ще попадне сред застрашените от изпадане в Ла Лига и единственият им шанс да спасят сезона е да постигнат нещо запомнящо се в Лига Европа.

Виляреал е със само две победи в последните десет мача във всички турнири, като най-добре стоят в Лига Европа, където оглавяват група G и нямат загуба. Най-силният мач на Виляреал тук бе разгромната победа над Рапид Виена с 5:0 у дома, а в останалите 4 мача отбора завърши наравно.

Луис Гарсия се надява това домакинство да е втората им победа от груповата фаза, но за целта специалиста ще трябва да се справи без двама ключови футболисти. Аут остават контузените Мануел Итура и Мариано Дамиан Барбоса.

Спартак Москва е последен в групата, с отрицателна голова разлика, но пък и гостите имат няколко добри резултата. Единият от тях е победата им над със 4-3, а другият е равенството срещу днешния им съперник със 3-3. За предстоящото гостуване обаче Олег Кононов има доста кадрови проблеми. Поради различни контузии срещата пропускат Артем Ребров, Салваторе Бочети, Андрей Йесченко, Роман Зобнин, Роман Еременко и Самюел Гиго. Ивелин Попов трудно ще попадне сред стартовата единадесеторка на Кононов, след като българина няма гол близо 4 месеца.

Гостите имат твърде негативна статистика при гостуванията си в Европа и успяха да спечелят само в едно от последните 15. Само победа ще донесе класиране на отбора до фазата на дирекните елиминации, но негативния им рекорд едва ли ще се подобри на „Ел Мадригал“.

Победа за домакините и Над 2,5 гола в мача е най-валю залога в този мач!