14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Локомотив Пловдив – Литекс, прогноза

Локомотив Пловдив ще има сериозни проблеми с гостуващият тази събота отбор на Литекс. „Оранжевите“ пристигат на „Лаута“ тази събота от 17:30 часа за да се изправят срещу Локомотив в среща от 11-тия кръг на А група.

Пловдивските „железничари“ са в изключително тежка ситуация, на предпоследно място във временното класиране с едва шест точки от изиграни 10 мача. От друга страна, гостите от Литекс се намират на трета позиция във временното класиране, но са с мач по-малко от втория Берое, което означава, че при една евентуална победа „оранжевите“ ще се изкачат на втора позиция.

Статистиката показва четири поредни победи за Литекс през изминалия сезон над Локомотив Пловдив, при впечатляващата голова разлика от 15 към 3. Букмейкърите са оценили победата на Литекс с коефициенти от 1,30 до 1,40, докато шансовете Локомотив Пловдив да спечели се оценяват при коефициенти от над 7,00.

Гостите от Литекс не развалиха играта си след сериозното поражение, което им нанесе шампиона Лудогорец с 4-1. Отбора на Красимир Балъков с лекота премина през Марек Дупница с 3-0 и сега е готов за следващата си победа. С добра игра в двубоя срещу Марек се отличи младока Георги Минчев, който успя да вкара два от головете и по-всяка вероятност ще бъде пуснат титуляр срещу Локомотив. Заедно с Минчев титуляр ще започне и голмайстора на тима Вилмар Джордан.

Локомотив Пловдив допусна поредната си загуба през изминалия уикенд, когато бе надигран от градския си съперник Ботев Пловдив. Тази загуба бе пета в сметката на клуба и така отбора закономерно се нарежда на една от последните позиции в А Група.

Отбора продължава да е с куп проблеми преди този мач. Хамед Намуши не може да играе, тъй като все още не е картотекиран, а Емерик Врийзе и Георги Стефанов продължават да са контузени.

Литекс няма да изпуснат възможността да заемат втора позиция и за целта ще победят лесно макар и в Пловдив отбора на Локомотив. Тъй като коефициента за победа на гостите е твърде нисък, опцията от над 2,5 гола в мача изглежда съвсем реална.

Прогноза Локомотив Пловдив – Литекс: Над 2,5 гола @ 1,72 (Efbet)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации