12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хъл Сити – Кристъл Палас, прогноза

Хъл Сити излиза за трите точки срещу гостуващият тим на Кристъл Палас. Срещата е в събота от 17:00 часа на „Kей Си Стейдиъм“. Хъл Сити се намират на 16-то място в таблицата, а гостите от Лондон заемат 9-та позиция.

Хъл Сити нямаха много лесна програма до този кръг и мачовете, които трябваше да спечелят – те ги спечелиха. Победиха КПР, завършиха наравно със Стоук Сити, Уест Хям и Нюкасъл, а бяха победени от Астън Вила и Манчестър Сити в последния кръг, като дори успяха да вкарат два гола на шампионите. Сега срещу съперник като Кристъл Палас и то като домакини, „тигрите“ няма да търсят нищо друго освен победата. Отбора на Брус разполага с много добра атака, което личи и от отбелязаните голове до момента. Лошата игра в защита обаче не може да се компенсира с нищо и затова резултатите са такива.

Кристъл Палас буквално избухнаха в последните няколко кръга. Успяха да победят Евертън и Лестър в последните два кръга, а преди това не допуснаха поражение от Бърнли и Нюкасъл. Единствените лоши мачове отбора изигра в първите два кръга, съответно срещу Арсенал и Уест Хям. Спортната форма на играчита на Уорнък с всеки изминал мач нараства, но дали ще запазят темпото. Имат само няколко точки повече от Хъл Сити и бързо могат да се озоват в долната половина на таблицата. Уорнък продължава да не може да използва  централният си бранител Хангеланд, както и халфът Банън, но последните не участваха в изминалите няколко мача на отбора, така че едва ли това ще повлияе върху изхода на срещата.

Въпреки че гостите от Кристъл Палас са в добра форма, за Хъл Сити е крайно време да вземе първата си победа у дома от новия сезон.

Прогноза Хъл Сити – Кристъл Палас: Хъл Сити @ 2,10 (Efbet)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации