13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Зенит – Бенфика

Зенит се изправя срещу Бенфика в мач реванш от 1/8-финалната фаза на Шампионска лига. Двубоят е в сряда, 9 март, от 19:00 часа българско време в Санкт Петербург.

Бенфика изкова победата в първата среща в заключителните минути, с което взе аванс от един гол преди реванша в Русия. Зенит обаче регистрира три победи  дома през този сезон в турнира и ще направи всичко, за да обърне резултата в своя полза.

След поражението на „Ещадио да Луж“, Зенит изигра две официални срещи и така най-после поднови участието си в руското първенство. На 28 февруари тимът надигра с 1:0 след продължения Кубан Краснодар на 1/4-финалите в турнира за Купата на Русия, а през уикенда направи 0:0 като гост срещу Краснодар в първенството. Така питърци останаха на пета позиция във временното класиране на руската „Премиер лига“ като изоставането им от лидера ЦСКА е 9 точки.

Тимът на Андре Вилаш Боаш обаче се е прицелил в добро представяне в Шампионска лига този сезон. След петте спечелени мача в груповата фаза, Зенит бе близо и до добър резултат в Лисабон, но Доменико Кришито остави своя тим с човек по-малко в 90-ата минута, което може би повлия на съотборниците му и Джонас донесе успеха на домакините три минути по-късно. Сигурен съм обаче, че в реванша руският тим има своите шансове, тъй като разполага с много класни футболисти, които могат да решат всеки един мач, а техният наставник вече има доста опит в Европейските клубни турнири и съм убеден, че също може да измисли добър тактически план за реванша с Бенфика.

Лисабонските „орли“ трябва да са доволни от минималния успех в първия мач, тъй като не допуснаха гол на собствен терен, а това е много важно в елиминационните срещи. Бенфика обаче ще трябва да брани този си аванс, след като демонстрира някой колебания в груповата фаза като гост, а съперникът им няма да прости нито една тяхна грешка.

Тимът ще пристигне в Санкт Петербург в отлично настроение след успеха в дербито срещу Спортинг през уикенда с 1:0. Така Бенфика свали градския си съперник от върха в класирането и вече има две точки аванс пред тях, а третият Порто е на шест точки дистанция. След поражението от „драконите“ с 1:2 на 12 февруари, тимът на Руи Витория записа четири поредни победи и е в перфектна форма преди реванша с Зенит.

Зенит има две победи от два мача у дома срещу Бенфика и ще се стреми да запише нов успех над този съперник. Предимството е на тяхна страна, след като в пет сблъсъка имат три победи и две загуби. Четири от петте срещу между двата отбора завършиха с два или по-малко отбелязани гола, а предвид важността на предстоящия мач, смятам, че е много вероятно да се получи нов ъндър, а коефициентът за това е доста добър.

ПРОГНОЗА: ПОД 2.5 ГОЛА @ 1.75 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации