5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Катар – Аржентина 23/06 (Копа Америка)

Катарците изтеглиха късата клечка, озовавайки се в една от най-тежките групи в целия турнир.

При тях са тимовете на Колумбия, Аржентина и Парагвай, и въпреки сложността на ситуацията, вече откриха точковия си актив, отмъквайки хикс още от съперничеството си с парагвайците от първия кръг.

Няколко дни по-късно бяха на прага на направата на една от най-големите сензации в целия турнир като издържаха 86 минути при нулево равенство с Колумбия, но се сгромолясаха в заключителните минути, за да допуснат поражение с 1:0.

И при създалата се ситуация Катар все още има начин пред себе си, по който да се класира. За целта обаче има нужда от задължителна победа срещу аржентинците, което е едва ли не в сферата на фантастиката.

Лео Меси и компания продължиха да трупат негативи на актива си след като бяха считани за супер фаворити в тази група, а все още нямат записан триумф след като отстъпиха пред Колумбия, а след това хиксираха срещу Парагвай.

Аржентинците са тим от най-висок калибър, а имайки футболисти от подобно ниво, достигането до победата срещу Катар е нещо напълно задължително.

Най-накрая „гаучосите“ ще напомнят на себе си, Лионел Меси ще излезе над всички в ключовия момент, ще окупира голямата сцена и ще донесе така желаната първа победа на своите, която и да ги класира за фазата на директните елиминации.

Прогноза: 2 (-1.5АХ) @ 1.90 Betano

FT: 0-2 (печели)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации