10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Мьолде – Селтик

В среща от третия кръг на група А в турнира Лига Европа, норвежкия Мьолде е домакин на Селтик. Двубоя е първи между двата отбора в турнира и започва днес от 22:05 часа българско време. В група А, заедно с Мьолде и Селтик се намират отборите на Аякс и Фенербахче.

Норвежците успяха да изпреварят всички в групата и за момента заемат първо място с актив от 4 точки. Мьолде победи в първия кръг на надпреварата изненадващо Фенербахче като гости с 1-3, а след това у дома завърши наравно (1-1) с холандския Аякс.

Шампиона на Норвегия няма да успее да защити титлата си у дома, но затова пък в Лига Европа се очаква момчетата на Ерлинг Мое да дадат всичко от себе си. През уикенда Мьолде записа втора поредна победа в Типелигата, след като надигра Мьондален с 3-0, с което серията им от осем мача без загуба у дома продължава.

Ерлинг Мое няма особени притеснения преди този мач и в кадрови план няма да може да разчита само на Джошуа Гат, който е аут вече повече от шест месеца.

Селтик от друга страна все още няма победа в групата. Отбора записа две идентични равенства 2-2 с Аякс и Фенербахче, което ги поставя на трето място. Като цяло шотландците нямат загуба в последните шест срещи и дори са определени като фаворити от букмейкърите.

„Детелините“ се представят на ниво в Шотландия, където и през новия сезон оглавяват класацията и след изиграни 11 кръга имат само една загуба. Продължават да изпитват проблеми при гостуванията си, което може да им изиграе лоша шега днес.

В игра се завръщат няколко основни играчи в лицето на Джеймс Форест, Йохансен и Армстронг, като големи надежди има и за Лей Грифитс.

Двубоя ще е изключително оспорван и с оглед представянето на двата тима, най-логичния изход на срещата би бил над 2,5 гола.

Прогноза Мьолде – Селтик: над 2,5 гола @ 1,85 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации