9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Пари Сен Жармен – Бордо, прогноза

В първа среща от петия кръг в Лига 1, един срещу друг се изправят отборите на Пари Сен Жармен и Бордо. Двубоя на стадион „Парк де Пренс“ ще се изиграе в петък (11 септември) от 21:30 часа. За любителите на френския футбол, срещата можете да проследите на живо от тук Efbet.

ПСЖ

Пари Сен Жармен нямаха никакви проблеми за изминалите четири кръга, като оглавяват временното класиране след четири победи и пълен актив от точки. В последния кръг отбора премина чисто протоколно през Монако, побеждавайки ги с класическото 3-0 след две попадения на Кавани и гол на Лавеци. Отбора е в отлична форма и контролираше срещата през целия мач, макар и всички голове да паднаха след края на първото полувреме.

До момента Лоран Блан съставяше отбора без услугите на няколко ключови играчи в лицето на Тиаго, Трап, Максуел, Мота, Стамбули, Ди Мария и Пасторе, които или са контузени или имаха участие в различни международни турнири. За днес обаче голяма част от тях се завръщат, което ще внесе допълнителна мощ и свежест в отбора.

БОРДО

Бордо стартираха по най-добрия начин сезона. Отбора успя да запише първата си победа едва в изминалия кръг, когато надигра отбора Нант у дома с 2-0 и с човек повече.

Старши треньора Вили Саньол отново няма да може да разчита в защита на едни от основните си футболисти в лицето на Ямбере и Шантоне. Заедно с тях аут е и халфа Уаби Хазри, а с различни оплаквания са и още няколко играчи като Сане, Пласил, Серти, Диабате и Ролан.

ПСЖ са фаворити в тази среща и това не е случайно, тъй като Бордо може и да разполагат със стабилен и обигран отбор, но този отбор далеч не е в пълен състав и нямат никакви шансове за победа.

Прогноза ПСЖ – Бордо: П/П 1 @ 1,53 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации