18.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Реймс – ПСЖ

Реймс приема на своя „Огюст Делон“ отбора на Пари Сен Жармен в среща от VI-тия кръг на френската Лига 1. Двубоя ще се играе в събота, от 18:30 часа българско време. За победа на домакините се предлагат коефициенти от 8.00 до 8.50, а за успеха на действащия шампион коефициента не надхвърля 1,40.

За Реймс можем да кажем, че са един от малкото отбори в Лига 1, който не се отказва, без значение в коя минута е мача и какъв е резултата. Момчетата на Оливие Геган са един от най-добрите отбори в момента, заемайки трето място в таблицата. От началото на кампанията досега, Реймс успя да победи отборите на Бордо, Марсилия и Лориен, завърши наравно с Тулуза и загуби от Нант. Срещу ПСЖ, Реймс излизат в пълен състав и нямат никакви проблеми с контузени или наказани играчи. Последните две срещи между Реймс и ПСЖ предложиха интересно зрелище, като тук на „Огюст Делон“ отборите завършиха 2-2, а след това на “ Парк де Пренс“ парижани победиха трудно с 3-2.

Шампиона Пари Сен Жармен стартира подобаващо през новата кампания, но в последния кръг не успя да победи Бордо в среща завършила 2-2 и с човек повече в полза на ПСЖ. Интересното в тази среща бе, че тя е първата от началото на сезона, я която „парижани“ допуснаха гол, докато в предходните четири срещи спечелиха на нула. Най-вероятно това се дължи на участието им в Шампионска лига, макар и там да ги чакаше не някой „страшен“ съперник, а скромния тим на Малмьо, когото победиха лесно с 2-0.

Реймс са един от малкото отбори, които могат в момента да спрат шампионите. Освен домакинското им предимство, Реймс ще се възползват и от моментната слаба форма на вратаря Кевин Трап, който бе толкова слаб през последната седмица, че дори и любител футболист може лесно да го излъже. От друга страна обаче с нападатели като Ибрахимович и Кавани, домакините трудно ще опазят мрежата си, което предполага един отворен мач с поне над 2,5 гола.

Прогноза Реймс – ПСЖ: Над 2,5 гола @ 1,75 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации