8.5 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Селтик – Хамилтън, прогноза

Селтик посреща Хамилтън в поредния кръг от Премиър лийг в Шотландия. Двубоя е от 15:00 часа българско време и ще се излъчва пряко в сайта на Efbet и Betfair.

Селтик заемат 5-то място в лигата. Отбора играе добър футбол и успя да спечели четири от изминалите шест мача. Единствената им загуба досега дойде след автогол от Инвърнес. Срещу Хамилтън, Селтик печелят в осем от играните между тях девет мача и в един завършват наравно. Норвежецът Рони Дейла няма да има на разположение Микаел Лустинг, Джеймс Форест, Чарли Мългрю, Адам Матюс и Стефан Шчепович.

Гостите от Хамилтън са в прекрасна форма. Отбора заема втора позиция във временното класиране с актив от 17 точки. Академикълс допуснаха поражение само в първия кръг от новия сезон от Инвърнес като гости, а след това нямат нито едно поражение. За гостите контузени са Анди Райън и Джон Раутлидж.

През сезон 2010/2011 Селтик печели и в двата мача, оттогава двата отбора не са играли в Премиър лийг. Селтик са определени за фаворити от букмейкърите с коефициент от 1,22 за тяхната победа. Селтик едва ли ще загубят мача точно тук, но с оглед добрата форма на Хамилтън по логично е да се потърсят голове в мача.

Прогноза Селтик – Хамилтън: Над 2,5 гола @ 1,44 (Efbet)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации