12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Стоук Сити – Арсенал (17 яну 2016)

Стоук Сити стартира настоящия сезон с шест поредни мача без победа, но впоследствие „грънчарите“ промениха изцяло играта си и сега заемат седма позиция в таблицата с актив от 32 точки, или само на две точки разстояние от петото място, което осигурява право на участие в Лига Европа.

Стоук Сити винаги са били неудобен за своите съперници отбор, но през този сезон определено демонстрират израстване. Натрупаният през годините опит Марк Хюз е използвал умело, като е създал един сериозен отбор, притежаващ тактическа и физическа мощ. С играчи като Боян Кръкич, Джердан Шакири, Марко Арнаутович и Ибрахим Афелай, Стоук Сити създадоха доста неприятности на отбори като Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси, Евертън и Лестър, а сега на дневен ред е и Арсенал.

Арсенал отстъпиха първото място в лигата, но още днес могат да си го върнат. Основния им претендент Лестър се издъни като гост на Астън Вила записвайки равенство и сега са с само с точка пред тях, но в същия момент и Манчестър Сити е опасно близо с равен брой точки, но вече изиграл своя мач от кръга.

Сезон 2015/2016 открива най-добрата възможност за Арсен и Арсенал да спечелят титлата във Висшата лига, нещо което им се изплъзва вече над десет години.

Като гости напоследък не се представят на ниво и за последните им две гостувания допуснаха поражение и равенство. Преди нова година пък звучен шамар далеч от „Емирейтс“ им нанесе Саутхямптън, побеждавайки ги с 4-0.

Въпреки всичко букмейкърите посочват Арсенал за фаворит в предстоящия двубой, но реалността е друга. Тук като гости на „Британия Стейдиъм“ Арсенал нямат победа вече пет поредни мача, а последните два дори загубиха от Стоук. Освен това именно Арсенал ще са отбора под напрежение, тъй като загубата ще им коства лидерската позиция. Арсенал колкото и да се стремят към победата, то Стоук Сити умеят да печелят максимума от подобни мачове и няма да е изненада ако срещата завърши наравно.

Прогноза Стоук Сити – Арсенал: Х @ 3,80 коефициент

Начало: 17 януари 2016г., 18:15 часа, „Британия Стейдиъм“

Контузени и наказани футболисти:
Стоук Сити: Шей Гивън, Джеф Камерън, Фил Бардсли, Стивън Айрлънд, Джердан Шакири, Марк Муниеса;
Арсенал: Джак Уилшир, Томаш Росицки, Дани Уелбек, Франсис Коклен, Сантиаго Касорла, Алексис Санчес, Давид Оспина.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации