6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Съндърланд – Манчестър Юнайтед

Съндърланд - Манчестър СитиВ мач от 7-мия кръг на Висшата Лига, Съндърланд посреща шампиона Манчестър Юнайтед. Срещата е от 19:30 в събота и ще бъде предавана пряко по Диема за любителите на английския футбол.

Домакините имат само една точка от шест мача до момента. В последния кръг Съндърланд загубиха от Ливърпул с 1:3, като единствения гол за „черните котки” отбеляза новото попълнение Джакерини. Отбора се намира на дъното във временното класиране само с един равен до тук и ужасяваща голова разлика 4:14. Ясно е, че домакините ще са готови на всичко да прекъснат лошата серия от четири поредни поражения, въпреки че съперника е най-титулувания отбор в Англия.

Гостите от Юнайтед също са в криза и имат едва седем точки до момента от шест двубоя, само две победи, един равен и цели три загуби. И трите поражения обаче са доста тежки, защото едното е срещу вечния стар враг Ливърпул с 1:0, другото бе разгром на „Етихад” 4:1 срещу градския съперник, а върха на всичко беше загубата от последния кръг срещу Уест Бромич и то точно на „Олд Трафорд” с 1:2. По-всичко личи че Мойс има сериозни проблеми с ръководенето на този голям клуб и ще бъде нужно да измисли нещо свежо и успешно.

Битката ще бъде гарантирана защото и двата съперника са изправени до ръба. Ако домакините не спечелят точка ще останат само с една такава и ще изглеждат просто обречени, така че е нормално да хвърлят всичко в двубоя. Гостите също са в много тежко положение, защото Юнайтед винаги са с шампионски амбиции, но ако и тук не победят вече  ще е много тежко и тима много трудно би се завърнал в челните позиции след като изостава от всички свои съперници с не малко точки. Очакваме атаки, битка и доста попадения.

ПРОГНОЗА: НАД 2.5 ГОЛА

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации