5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Бешикташ, прогноза

Тотнъм посреща на своя „Уайт Харт Лейн“ Бешикташ в мач от втория рунд на турнира Лига Европа. Двубоя е от Група C, където се състезават още отборите на Партизан и Астерас Триполис. Най-интересното в тази група е, че всички отбори са с равен брой точки – по една.

Тотнъм победиха последно Бешикташ тук преди осем години с резултат 2-0. Очакванията са „шпорите“ отново да се справят с Бешикташ, не поради факта че веднъж са ги надигравали, а поради причината, че в момента са в далеч по-добра форма от съперника си и са домакини. В изминалата седмица Тотнъм се справи с отбора на Нотингам Форест в мач от Купата на Англия, а през уикенда „шпорите“ успяха да задържат Арсенал, в мач завършил 1-1. Преди тези два мача, Тотнъм бяха в серия от две домакински поражения. В първия кръг от груповата фаза на Лига Европа отбора гостува на Партизан в столицата Белград, но и двата отбора не успяха да си отбележат по нито един гол. В състава на Тотнъм проблемни остават двамата защитници Уолкър и Шири.

Гостите от Бешикташ имаха шанс за участие в груповата фаза на Шампионска лига, но бързо бяха елиминирани от Арсенал на плейофите и сега продължават своя поход тук, в Лига Европа. Бешикташ както и другите турски отбори играят трудно срещу тимове от Висшата Лига на Англия. В родното си първенство Бешикташ са на второ място с актив от 8 точки след изминалите 4 кръга, или само с две точки по-малко от водача във временното класиране – изненадата – AKHISAR BELEDIYE. В първия кръг на Лига Европа турския тим беше фаворит срещу отбора на Астерас, но в крайна сметка резултата от срещата бе 1-1. Старши треньора Билич има проблеми само с контузеният нападател Пектемек, който вече няколко срещи не се включва в игра.

Възможно е Тотнъм да излезнат срещу Бешиткаш с един не толкова силен състав, но все пак си остават основен фаворит, въпреки че отборите от Висшата лига не признават много турнира Лига Европа.

Тотнъм – Бешикташ: Прогноза 1 @ 1,70 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации