5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Турция – Исландия

Националните отбори по футбол на Турция и Исландия излизат един срещу друг в решаващ последен мач от група „А“ на квалификациите за Евро 2016. Двубоя на олимпийският стадион „Ататюрк“ започва във вторник (13 октомври) от 21:45 часа българско време.

Турция изигра една силна кампания, като дори успя да изпревари по точки сочения за фаворит тим на Холандия. Отбора на Фатих Терим е на крачка от възможността да участва догодина на турнира във Франция, но за целта ще трябва да търси задължителна победа над лидера в групата Исландия.

След две загуби в началото на квалификациите, Турция не допусна нито едно поражение до момента, като от особено значение за отбора бе последния им мач през уикенда, когато изненадващо победиха като гости намиращия се на второ място тим на Чехия.

След като заеха първото място, Исландия видимо се успокоиха и в изминалия 9-ти кръг от групите завършиха 2-2 с отбора на Латвия. Отбора е вече сигурен участник за Евро 2016, остава въпроса дали ще завършат на първо място или ще бъдат изпреварени от Чехия.

Турция и Исландия се срещнаха за последно в столицата Рейкявик, когато „островитяните“ биха категорично с 3-0. Близо година измина от тази среща и Турция имат страхотна възможност да си го върнат, още повече, че победата ги устройва отлично.

В група „А“ положението е много интересно и някой отбори ще се молят до последно. Ако Исландия вземе трите точки, то Холандия имат шанс за баражи при победа над Чехия, но при този развой пък южните ни съседи Турция отпадат.

Интересни коефициенти се предлагат за двубоя във водещите букмейкърски къщи. С 1,50 коефициент е оценена евентуална победа на Турция, а за успеха на Исландия коефициента достига до 7,50. И в двата отбора няма сериозни кадрови проблеми, така че е възможен всякакъв резултат.

Прогноза Турция – Исландия: Х @ 4,00 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации