6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Прогноза: Уганда – Зимбабве  26/06 (КАН)

Уганда изуми футболния свят с показаното по време на откриващия си мач. Тимът не даде никакви шансове не на кой да е, а на считания за потенциална най-приятна изненада в цялата надпревара (преди нейното начало) – Д.Р. Конго и поглежда с пълна сила към преодоляването на груповата фаза.

За най-голямо негово щастие, следващото противопоставяне е със Зимбабве, а не с Египет, така че още преди да се изправи срещу домакина в турнира – тимът на Уганда може вече да си е гарантирал класирането и така въпросният мач да се яви като един допълнителен бонус за него, който няма никакво значение за крайната развръзка.

Уганда нанесе два много шумни удара по Д.Р Конго чрез Каду и Окви – по един през двете части и така си поздрави с една скъпоценна победа. Много неща около този национален тим на Уганда вървят по възможно най-добрия начин, а не се вижда защо това да бъде прекратено точно в този случай, когато тимът има мачбол за мястото си във фазата на директните елиминации.

Зимбабве тотално се окопа в своята половина по време на съперничеството си с Египет и беше истинско чудо, че отстъпи само с 1:0. Даже и да не изглежда така, тимът на Уганда е с класа над опонента си и това ще се види и в този директен сблъсък.

Прогноза: 1Х @ 1.35 в Betano

FT: 1-1 (печели)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации