Прогноза: Уест Хям – Нюкясъл (19:30 / 02 март)

Уест Хям е домакин на Нюкасъл в среща от 29-тия кръг на Висшата Лига. Двата отбора са с приблизително равни показатели, поради което коефициентите са победа на единия или другия отбор са сравнително високи и всъщност правят този мач рисков за залог на Краен Изход.

Двубоя ще се изиграе в събота, от 19:30 часа наше време, на Олимпийския стадион в Лондон. За победа на домакините efbet предлага 2.15 коефициент към момента, а за евентуален успех на гостите ставката е точно 3.60.

С началото на 29-тия кръг от Висшата Лига, първенството навлиза в своята заключителна част. Остават точно 10 мача до края на сезона, а към момента нито един от двата отбора има шансове за нещо повече от опцията да останат в елита на английския футбол и през следващия сезон.

Уест Хям има само една победа в последните шест кръга, докато „свраките“ подобриха значително играта си от началото на сезона и подредиха четири победи за същия този период.

Гостите трудно ще загубят този мач, а няма да е изненада и ако успеят да победят с минимална разлика. Не трябва да забравяме, че наскоро именно този отбор се наложи над Ман Сити, а срещу Тотнъм загубиха в послендите няколко минути на мача с 1-0 като гости. Нюкасъл макар и от своята 13-та позиция в лигата, всъщност са само на шест точки разстояние от опасната зона и трябва да се погрижат да подсигурят мястото си далеч от последните трима.

Прогноза: Нюкасъл или Равен @ 1.72 в efbet