12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Челси – Арсенал (22.03.14 14:45)

На 22 март 2014г. от 14:45 часа Челси приема отбора на Арсенал в едно от най-горещите лондонски дербита.

Челси играят изключително силен футбол през настоящия сезон и съвсем заслужено оглавяват временното класиране в Английската Висша Лига. Отбора успя да спечели общо 66 пункта, след точно 20 победи, шест равенства и само четири загуби. На своя „Стамфорд Бридж“, Челси спечелиха съответно с 2-0 двубоя им с Хъл Сити, с 2-1 срещу Астън Вила, 2-0 над Фулъм, убедителна победа с 4-1 срещу Кардиф, победа над най-опасния им съперник Манчестър Сити с 2-1, победа над Саутхямптън, Кристъл Палас, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Нюкасъл, Евертън и Тотнъм и само две равенства срещу Уест Бромич и Уест Хям.

Жозе Моуриньо със сигурност гледа към спечелване на титлата в лигата, но конкуренцията тук на „острова“ е жестока и апетит към титлата имат още Арсенал, Ливърпул и Ман Сити. Преди този мач, проблемни за домакините остават Ашли Коул и Луис, а със сигурност отпадат Рамирес и Вилиан, който са наказани.

Гостите от Арсенал задържаха темпото, с което стартираха сезона и сега са на трето място със само 4 точки по-малко от Челси и с реален шанс за титла през сезона. Отбора успя да спечели всички свой мачове срещу противници далеч под тяхната класа, но пък сериозни са проблемите на топчийте срещу лидерите в лицето на Манчестър Сити, Челси и Манчестър Юнайтед. Арсен Венгер няма да успее да построй отбора си в оптимален състав, тъй като много важни играчи са контузени или с различни оплаквания, в това число Уолкът, Диаби, Йозил, Уилшър, Росицки, Бендтнер и няколко по-маловажни футболисти.

Без тези имена в състава си Арсен Венгер като че ли няма особено голям шанс за победа. С оглед и на представянето на Арсенал срещу топ отборите в лигата, съвсем реално е Арсенал да загубят това домакинство, при това с разлика. Челси имат далеч повече шансове на свой терен, а Арсенал е видимо „оголен“!

Прогноза: Победа за Челси с -1,5 АХ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации