9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за Швейцария – Беларус (01 юни 2017)

Швейцария – Беларус
Приятелска среща
Начало: четвъртък, 1 юни 2017 г.

Безмилостният швейцарски тим приема Беларус в приятелска контрола преди предстоящите квалификационни мачове за Мондиал 2018. Швейцария регистрира стопроцентов успех на старта на квалификациите и загатна колко сериозни са намеренията на Владимир Петкович за класиране на Световното.

Швейцария са лидер в своята квалификационна Група B, като успяха да надиграят дори соченият за фаворит тим на Португалия. В три от срещите отбора не допусна нито един гол, което говори за добре изградената им защитна линия, а в същото време нападението успя да реализира два или повече гола в четири от изминалите пет срещи.

Беларус не могат да се похвалят с подобни постижения. Отбора не успя да спечели нито един от мачовете си в Група А, като за последно получиха звучен шамар от Швеция с 4-0. В крайна сметка едва ли са се надявали на нещо повече, след като шансовете им да се класират сред отбори като Франция, Швеция, Холандия и България бяха ясни още в самото начало.

Единствените два мача между Швейцария и Беларус се изиграха по време на квалификациите за Европейското първенство по футбол през 2010 година, когато Швейцария се наложи над Беларус и в двата мача след 2-0 в Берн, и 1-2 в Беларус.

Лошата форма на Беларус е основният фактор, който оформя коефициента за победа на Швейцария до едва 1.35, което за приятелска среща не е много реално. Опцията за Над 2,5 гола е далеч с по-добър коефициент и си заслужава.

Прогноза: Над 2,5 гола @ 2.05 в Efbet

Алтернативен залог: ПП/КР Швейцария @ 1.90 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации