7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогнози права колонка – комбо залог Ла Лига (01 март 2017)

В днешното ни предложение за комбо залог сме се спряли на три срещи от испанската Примера дивисион, които ще се изиграят на 01 март. Не случайно сме избрали тези три мача и не случайно ще ви подсетим за супер офертата на Betfair :: ДВОЙНА ПЕЧАЛБА НА ФУТБОЛ ::

Двойна печалба на футбол е най-новото и атрактивно предложение на Betfair, в което букмейкъра дава двойна печалба при комбиниран залог на три или повече мача с опцията над 2,5 гола от Ла Лига, Висшата Лига и Бундеслигата. За да се включите в офертата, просто натиснете тук:

Betfair с двойна печалба за под над залози

Ето ги и прогнозите – и трите мача с опцията над 2.5 гола:

Осасусна – Виляреал
Начало: 01 март 2017г., 20:30

Осасуна е най-сигурният изпадащ в Сегунда дивизия. Отбора е в дъното на класирането с едва 10 точки за изминалите 24 кръга. Шансовете им да се измъкнат граничат с нулата, а предстоящия им съперник едва ли ще ги остави да спечелят нещо дори и у дома. Последните четири кръга Осасуна неизменно отнася по три гола във вратата си, а Виляреал няма големи проблеми с реализирането на попадения, нещо, което доказаха и срещу Реал Мадрид в изминалия кръг. Осасуна очевидно не е готов за Примера и завръщането в Сегунда ще ги постави в техни води.

Виляреал бяха на път да поразят Реал Мадрид у дома, но след като им поведоха с 2-0 допуснаха пълен обрат. Отбора е на 6-та позиция в първенството и участие в Лига Европа напълно ги удоволетворява, при положение, че нямат шанс за нищо друго.

Селта Виго – Еспаньол
Начало: 01 март 2017г., 22:30

Селта и Еспаньол са двама съседи в Примера. Отборите се намират в средата на таблицата и това е максимума за тях към настоящия момент. Характерна черта и за двата отбора, е че играят отворен и атрактивен футбол, като за справка в последните им три мача на всеки от тях паднаха общо 20 гола!

След две поредни поражения Еспаньол се завърнаха в играта с убедително то 3-0 срещу Осасуна, а Селта завършиха наравно със Спортинг Хихон, но трябва да отбележим, че те имаха участие в Лига Европа.

Първата среща между двата отбора завърши с 0-2 за Селта, а днес очакваме сходен резултат от 2-1 или 3-1 отново за Селта.

Гранада – Алавес
Начало: 01 март 2017г., 22:30

Този мач е единственият с леки съмнения откъм прогнозираният резултат – над 2,5 гола. Въпреки това трябва да отбележим следното: Гранада се впусна сериозно в битката за оцеляване. В 23-тия кръг отбора записа резултат от 4-1 срещу Бетис, с което си спечелиха ценни три точки, които прибавени към актива им образуват 16 пункта, или пасив от 3 точки пред първия отбор над чертата на изпадащите. У дома е единственият им шанс да печелят точки и ще се опитат да повторят успеха си и срещу Алавес.

Алавес заемат средата на таблицата. Отбора е новак в лигата, но няма намерение да се завръща във вторият ешалон на испанския футбол. Отбора няма проблеми да играе добре както у дома, така и като гости. Преди месец Алавес демонстрираха добра игра срещу отбор от класата на Гранада – 18-тия Спортинг Хихон, когото надиграха като гости с 2-4. В този кръг влизат след две победи – над Депортиво Ла Коруня и Валенсия, и е твърде вероятно да повторят едно силно гостуване, каквото сториха и с Хихон.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации