18.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Равенство изглежда най-логично в двубоя между Шалке и Борусия Мьонхенгладбах

Шалке приема Борусия Мьонхенгладбах на Фелтинс Арена в среща от поредния кръг на немската Бундеслига. Двубоя е с начален час 21:30 часа в петък – 18.03.2016г, а главен съдия на мача ще бъде Марко Фриц.

Шалке загуби гостуването си на Херта с 2:0. Така кралскосините прекъснаха серия от 4 мача без загуби и остават 5-то място във временното класиране на 1 точка от предстоящия съперник. Петъчния двубой изглежда ключов в борбата за Шампионска Лига и след загубата от Херта, Шалке няма право на нова загуба ако иска да се завърне в най-комерсиалния турнир през новия сезон. Заради натрупани жълти картони наказан е Жуниор Кайсара. Бившия защитник на Лудогорец ще бъде заменен от Саша Рихтер на десния бек на отбраната на Шалке. Мениджъра на кралскосините има сериозни проблеми и с контузени футболисти. Заради различни травми от групата за двубоя отпадат Атсуто Учида, Матия Настасич, Бенедикт Хьоведес, Марко Хьогер и Леон Гьорецка. Мястото на последния в средата на терена отново ще бъде заето от Пиер-Емил Хьоберг. По дясното крило на атаката на Шалке, Андре Брайтенрайтер ще заложи на Алесандро Шопф, а Лирой Сане ще остане резерва.

Борусия Мьонхенгладбах спечели убедително с 3:0 срещу Айнтрахт Франкфурт преди седмица. След слабия старт на сезона, зелено-белите отново са близо до участие в Шампионската Лига, но предстоящия мач изглежда ключов за техните амбиции. Гостуването на Фелтинс Арена заради контузии пропускат Оскар Вендт, Нико Шулц, Алваро Домингес, Тони Ячке и Мартин Щранцл. В отсъствието на първите двама, като ляв бек отново ще стартира Мартин Хинтегер. С оглед силното представяне на Борусия Мьонхенгладбах преди седмица, мениджъра им Андре Шуберт едва ли ще направи каквито и да е промени в стартовия си състав.

Двабоя изглежда ключов в борбата за 4-тото място в класирането на Бундеслигата. Шалке и Борусия Мьонхенгладбах имат сериозни шансове да участват в Шампионската Лига, а малко зад тях дебнат класните отбори на Байер Леверкузен и Волфсбург, които също имат амбиции за 4-тото място. Предвид важността на двубоя, очакваме тактическо надлъгване между двата тима, в което в даден момент от мача равния резултат може да им се стори доста примамлив.

Прогноза Шалке – Борусия Мьонхенгладбах: Равенство@ 3.70 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации