7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид – Атлетико Мадрид, 28 май 2016, финал ШЛ

Финала на тазгодишното издание от Шампионска лига среща отборите на Реал Мадрид и Атлетико Мадрид. Двубоя ще се изиграе на стадион „Сан Сиро“ в събота вечер (28 май) от 21:45 часа. Телевизия BTV Action ще излъчва срещата на живо, а от 20:30 часа ще започне коментарното студио.

Според родния букмейкър Efbet, Реал Мадрид е с по-голям шанс за спечелване на титлата с коефициент от 2.50, докато за успеха на символичните гости коефициента е 3.25. Сходни коефициенти се предлагат и в останалите букмейкърски къщи, като единственото сериозно предизвикателство отправят от Betfair с оферта за нови клиенти – 6.00 коефициент за победа на Реал Мадрид, или 8.00 коефициент за победа на Атлетико Мадрид. Опцията под 2,5 гола е най-очаквано събитие като краен резултат с коефициент от 1.60 – 1.65, докато за над 2,5 гола букмейкърите предлагат коефициенти до над 2.50.

Заложи на 6.00 коефициент за победа на Реал Мадрид или 8.00 коефициент за Атлетико Мадрид в Betfair, включи се оттук (само за нови клиенти)

Реал Мадрид - Атлетико Мадрид в Betfair

Финала е труден за прогнозиране, но каквото и да си говорим и мислим, то няма как да не признаем, че тази година, е годината на Атлетико Мадрид. Макар и да не очакват от тях победа, отбора е изключително опасен и едва ли ще позволи да им се изплъзне втори финал срещу този съперник. Настоящия финал в Шампионска лига е повторение на финала в Лисабон преди две години, повторение, което ще даде възможност на Атлетико Мадрид втори шанс. Единственото предимство на Реал Мадрид е огромния им опит на финали, но това няма да попречи на „дюшекчийте“ да се приберат с трофея. За последните няколко години Диего Симеоне свърши страхотна работа с отбора и макар да финишираха на трето място в Примера, то те реално изостанаха само с три точки зад първенеца Барселона.

Победите на Атлетико Мадрид се дължат най-вече на специфичния им стил на игра и нестандарните методи на Симеоне. Диего успя да елиминира доста силни отбори по-пътя си до финала, като играта на „дюшекчийте“ се отличава с твърдост и много качество. Отбора притежава отлични футболисти и огромния опит на своя треньор, който съвсем наскоро успя да се наложи над сегашния им съперник в среща от Примера Дивисион.

След като понесоха загуба насред своя Естадио Сантяго Бернабеу, Реал Мадрид записаха страхотна серия от 12 поредни победи в Примера Дивисион, като по този начин изпревариха Атлетико в класирането, но стигнаха до второто място със само точка по-малко от Барселона. Макар и без сериозен треньорски опит, Зинедин Зидан демонстрира завидни умения, който няма как да отречем, а по последна информация и Кристияно Роналдо е тренирал наравно със своите съотборници, което означава, че е преодолял контузията си от сблъсъка с Касия и ще е на линия срещу Атлетико Мадрид.

Макар и Роналдо да е на линия, на Зидан ще му е доста трудно да се пребори срещу Атлетико точно на Сан Сиро в Милано, тъй като тук „белия балет“ няма никакъв късмет. В Милано Реал няма нито една победа за последните 14 мача тук, като в 10 от тях отбора губи, и само в четири мача успяват да стигнат до равенството. От Шампионска лига срещите на Реал Мадрид на „Сан Сиро“ са 11, от които 8 загуби и 3 равенства с отбелязани само 6 гола. Една от запомнящите се загуби отбора допуска през 1989 година, когато губи с 5-0 от Милан. За Роналдо „Сан Сиро“ също не е място за изява, тъй като нападателя няма нито един вкаран гол тук за изиграните си три мача, а в заключение този стадион не се помни с добро и от Зизу, който успява да запише само една победа тук за общо 9 мача. От друга страна този терен е благоприятен за Атлетико Мадрид и те знаят как да печелят тук. В крайна сметка отбора има само един мач тук, но пък е победа – 0-1 срещу Милан.

Прогнози Реал Мадрид – Атлетико Мадрид:

  • Под 2,5 гола @ 1,60 коефициент (10/10)
  • Първо полувреме Атлетико Мадрид @ 4,05 коефициент (6/10)
  • Двете полувремена под 1,5 гола @ 2,00 коефициент (6/10)

*коефициентите са взети от Efbet, до началото на срещата е вероятно да търпят промени

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации