10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид и Жозе срещу Райо Валекано

Реал Мадрид и Жозе Моуриньо атакуват Райо Валекано в юбилеен мач за португалския специалист. Тази предстояща среща от 24-тия кръг в Примера Дивисион ще бъде номер 100 за „Специалния“, но не е сигурно дали ще бъде с положителен краен резултат.Реал Мадрид има тотален превес над предстоящия си съперник Райо Валекано през годините, но сега Валекано са в подем и дори имат възможността да надминат Реал във временното класиране. Отбора доказа какво може и в последния кръг от Примера Дивисион, където без проблеми отстрани втория във времнното класиране Атлетико Мадрид. Съдиите се опитаха да избутат Атлетико Мадрид до поне точката, но „дюшекчийте“ успяха да вкарат почетен гол едва в петата минута от продължението, а преди това още през първото полувреме Валекано ги сломи с 2-0.

Като гости обаче Райо Валекано няма много успехи, и за разлика от Реал Мадрид все още изпитват трудности далеч от дома. Реал Мадрид пък наскоро не успя да вземе ценна победа в мач от 1/16 на Шампионска лига и сега малко или много, момчетата на Жозе Моуриньо ще са малко уморени. Другото, което също трябва да се вземе в предвид са слуховете около играчите, че те умишлено бойкотират Жозе и целят неговото отстраняване. Този мач номер 100 макар и наглед сигурен, смятам, че няма да бъде спечелен.

Реал Мадрид са оценени твърде високо, имайки предвид ниския коефициент от едва 1,15. Райо Валекано пък имат ставката от над 12.00, а за равенство букмейкърите определят коефициент от над 4,50.

Реал Мадрид записаха само две победи за изминалите шест мача във всички турнири, а срещи Валекано остават без сериозна група от играчи: Арбеола, Мордич, Игуин, Шаби и дълготрайно контузения вратар Касиас.

Райо Валекано са с далеч по-добра статистика за изминалите няколко кръга, като отбора е един от малкото, който може да се похвали само с две поражения за изминалите осем кръга при пълни шест победи.

Гостите нямат никакви проблеми, като дори се очаква контузения защитник Тито да започне като титуляр.

Срещата Реал Мадрид – Райо Валекано ще се излъчва на живо в сайта на Efbet, тази неделя (17-02-2013) от 22:00 часа. Налични са над 79 опции за различен залог.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации