8.6 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид – Лас Палмас, прогноза (01 март 2017) Ла Лига

Реал Мадрид приема на „Сантяго Бернабеу“ Лас Палмас в среща от 25-тия кръг на испанската Примера Дивисион. Двубоя е в сряда от 22:30 часа българско време и ще се излъчва директно в сайта на Efbet. Онлайн излъчването стартира непосредствено преди началото на срещата, и едновременно можете да следите двубоя и да залагате на живо.

Реал Мадрид продължава да оглавява класирането в Примера. Кралския клуб бе напът да допусне втора поредна загуба в шампионата в изминалия кръг. Виляреал им поведе с 2-0 у дома и този резултат се запази до 64-тата минута, когато „мадричани“ започнаха да се връщат в мача. Първо с гол на Бейл, последван от попадение на Роналдо и Мората оформи крайния резултат 2-3.

След този мач Реал Мадрид успя да запази макар и кратка дистанцията си с преследващият ги Барселона, но точките вече се сведоха до само 1 и 1 мач по-малко.

Лас Палмас от друга страна влизат в кръга с четири поредни загуби, което ги поставя на 12-та позиция във временното класиране. В тази среща едва ли ще променят случващото се, макар че Реал не е в най-добрата си форма.

В лагера на домакините аут остава Варан, но пък за неговото място Зидан има на разположение както Пепе, така и Начо. Бейл обаче е под въпрос, след като се контузи в двубоя срещу Виляреал, но ако се наложи ще бъде пуснат във втората половина на мача.

В Лас Палмас контузените футболисти са повече и за тях Кике Сетиен няма достатъчно подготвени заместници. Това са Лопес, Ливая, Монторо, Кастелано и Маседо.

Букмейкърите очакват Реал Мадрид да сътвори голово шоу на Бернабеу, но спортните анализатори са на друго мнение. Голове със сигурност ще видим, но няма да са повече от 4 в мача, което дава възможност за залог на доста добър коефициент!

Прогноза: Под 4.00 гола @ 1.95 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации