10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид – Ман Сити, полуфинал (04-05)

В сряда, 4 май, ще разберем и втория финалист в тазгодишното издание на Шампионска лига, когато един срещу друг ще се изправят отборите на Реал Мадрид и Манчестър Сити.

Коефициента за победа на Реал варира от 1,50 до 1,60, докато за успех на гостите от Манчестър ставките достигат до 7,00 коефициент. В Betfair обаче, можете да се възползвате от изключителен коефициент за победа на Реал, достигащ до 5,00. За да се възползвате от офертата, е необходимо да натиснете този бутон Заложи в Betfair (офертата е валидна само за нови клиенти в betfair).

След 0:0 в първата среща на „Етихад“ преди седмица, на „Сантяго Бернабеу“ от 21:45 часа ще видим кой от двата състава е по-достоен да спори за трофея.

Реал Мадрид бе по-близо до успеха в Манчестър, но добрите намеси на Джо Харт оставиха интригата за реванша. „Кралският клуб“ загря за сблъсъка с икономична победа с 1:0 над Реал Сосиедад през уикенда. Зинедин Зидан заложи на голяма част от своите титуляри, а в герой за тима за пореден път се превърна Гарет Бейл, който в последните мачове дърпа тима напред при отсъствието на Кристиано Роналдо.

Португалската звезда пропусна първия мач на „Етихад“, но се очаква да е готов за предстоящата среща. Твърди се, че се рискува здравето на футболиста, ако се появи в игра и може да пропусне Евро 2016, но очаквам той да бъде в състава срещу Сити. Под въпрос за сблъсъка е Карим Бензема като нападателят също не игра в последните срещи на Реал и вероятно отново няма да бъде на разположение на наставника на „белия балет“.

Манчестър Сити се нуждае от гол на чужд терен, за да се класира на финал. Нулевото равенство не е никак лош резултат за тима на Мануел Пелегрини и при евентуално попадение на „Бернабеу“ те ще имат предимство.

Чилийският мениджър на „гражданите“ даде почивка на някои от основните си играчи при визитата на Саутяхмптън в неделя, като тимът бе разбит с 2:4 от „светците“, но това не е чак толкова от значение за Пелегрини. Пелегрини е изцяло концентриран върху Шампионска лига и ще се опита да спечели турнира в последния си сезон начело на клуба.

Халфът Яя Туре трябва да бъде на линия за гостуването на „Бернабеу“, докато Давид Силва остава контузен и няма да вземе участие в мача. Неговото място може би ще бъде заето от нигериецът Келеши Икеначо. Младокът вкара два гола през уикенда срещу Саутхяпмтън, с което си извоюва правото да стартира като титуляр в Мадрид.

Дори и без Роналдо в първия мач Реал Мадрид бе по-добрият отбор, и Гарет Бейл и компания бяха близо до успеха, но пропуснаха няколко добри шансове за гол. Сега когато се очаква португалецът да се завърне в стартовия състав, смятам, че „белият балет“ ще бъде още по-силен и няма да остави шансове на своя съперник.  Сити се представя не чак толкова силно като гост, допускайки гол в предишните си шест гостувания в турнира, така че надали ще затрудни Реал, който преследва 14-ия си финал в Шампионска лига.

Прогноза Реал Мадрид – Ман Сити: 1 @ 1,55 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации