7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Розенборг – Согндал, прогнози (25 юни 2017)

Шампиона Розенборг ще е силно мотивиран да спечели предстоящото домакинство над  Согндал след като изненадващо загубиха в изминалия кръг от Хаугесунд.

Лошото представяне на Розенборг от май месец насам ги остави на втора позиция в таблицата, но с равен брой точки с лидера Бран. Няма обяснение за спада във формата на шампионите, които само за последните пет кръга загубиха два пъти, а през целия сезон 2015/2016 инкасираха едва три поражения. Най-осезаема разлика в играта на Розенборг се наблюдава в защитата, която допусна гол в 7 от последните 8 кръга.

Согндал в същото време значително подобриха представянето си спрямо миналата година. Отбора започна новия сезон единствено с амбицията да оцелее сред най-добрите в Елитсериен, но след изиграните 13 кръг ситуацията се промени и отбора има предпоставки да постигне нещо повече.

Розенборг изцяло доминира в резултатите срещу този съперник, след като само веднъж допуснаха загуба от тях в изминалите 24 срещи. Освен това шампионите са непобедени у дома от Согндал в изиграните тук 12 мача, като само в един завършиха наравно.

С оглед формата и на двата отбора, най-логично е да потърсим опцията за голове и в двете врати при страхотен коефициент от над 2,00!

Не забравяйте, че Efbet ще излъчва онлайн всички мачове от норвежката Елитсериен на живо! За да гледате онлайн футбол се нуждаете единствен от регистрация в Efbet.

Прогноза: Гол/Гол @ 2.10 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации