6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Рома – Наполи | прогноза (31/03/2019)

Прогноза за двубоя Рома – Наполи. Двубоя е от 29-тия кръг на Серия А, Италия.

Голямото футболно шоу в неделния ден в италианския футбол. Когато Рома и Наполи са един срещу друг винаги погледите са насочени към тях, така е и този път.

Само преди два месеца не се виждаше по какъв начин римляните ще бъдат отместени от мястото си в четворката, но небивалият възход на Милан доведе точно до това и понастоящем те са 5-и.

Рома няма друга алтернатива освен победа

Останалите 10 кръга ще бъдат посрещнати от Рома само с една цел – нов прогрес и завършване на скъпоценното 4-о място. Рома няма друга алтернатива освен победа в този кръг макар насреща да има втория най-силен тим в първенството.

Наполи е все по-разколебан

Наполи е все по-разколебан и това се вижда от играта му в последно време. Преди прекъсването тимът инкасира цели два гола във вратата си и то в домакинство на един от слабите съпернци в първенството в лицето на Удинезе, което загатва за колебанията му.

Прогноза за Рома – Наполи, 31/03/2019

В неделния следобед любителите на зрелищния футбол са задължени да се насладят на магията на футбола в спора между Рома и Наполи, който определено ще ни предложи голове!

Най-важното преди Рома – Наполи

Линията от Над 2,5 гола бе премината в последните шест мача на Рома от Серия А. „Римските вълци“ спечелиха пет от последните си шест домакински мача в калчото, като отбелязаха по най-малко два гола в седем от последните им осем домакински мача от първенството.

Пет от последните шест мача на Наполи като гости в Серия А завършиха с краен резултат от Под 2,5 гола.

Италия, Серия А (неделя)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации