6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Рома – Сампдория, Купа на Италия (19 яну 2017) прогноза

В среща от 1/8 финалите от турнира за Купата на Италия, един срещу друг се изправят отборите на Рома и Сампдория. Двубоя е насрочен за четвъртък вечер (19 яну 2017) от 22:00 час българско време и ще се играе на стадио Олимпико в италианската столица.

Гледай футбол на живо: Интер - Болоня
Гледай Интер – Болоня, на живо тук

Рома се намира в страхотна форма и поглежда смело към мача със Сампдория. Вълците наредиха три поредни победи в Серия А, които ги залепиха плътно зад шампиона Ювентус. Предстоящия мач обаче е много важен, тъй като се явява директен спор за място в Топ 4 в турнира за купата на Италия.

Сампдория е в лоша форма и не познава вкуса на успеха от началото на месец декември. Така синьо-белите се доближиха до опасната зона в Серия А и ще трябва да подобряват представянето си за да не си навлекат проблеми. В предишния кръг на турнира Сампдория успя да се справи с Каляри у дома и победи с 3:0.

Сериозни проблеми в състава на Рома преди мача няма. Мохамед Салах е с националния отбор на Египет и участва в турнира за Купата на Африка и няма да е на разположение на вълците в следващите седмици. Контузен пък е Алесандро Флоренци, който обаче е близко до пълно възстановяване. Очаква се Лучано Спалети да даде почивка на някои основни играчи. Въпреки това Рома ще излезе в достатъчно боеспособен състав за да търси класиране напред в турнира.

Единствения проблем в лагера на Сампдория е контузията на Джакопо Сала. Така на десния бек на защитата на синьо-белите ще стартира Педро Перейра. Матиас Силвестре, който пропусна мача с Емполи през уикенда заради наказание ще се завърне в титулярната единадесеторка на Самп.

Рома спечели всичките си 9 мача от Серия А на своя стадио Олимпико. Терена на вълците се превръща в непревземаема крепост за италианските отбори и едва ли точно колебливия тим на Сампдория ще наруши тази тенденция. Очакваме убедителна победа за момчетата на Лучано Спалети.

Прогноза: 1 (-1.5АХ)@ 2.025 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации