8.4 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Рома – Удинезе (28.10.2012)

Рома - Удинезе
Рома – Удинезе: Прогноза Над 2,5 гола при 1,75 в Efbet

Рома vs Удинезе

В последния мач от деветия кръг на Серия А в Италия, Рома приема Удинезе на своя Олимпико. Двубоя е с начален час 21:45 и ще се излъчва на живо в Efbet.

Рома играят един приятен за окото футбол, при които често ставаме свидетели на доста голови положения, обрати и драми. Рома заемат шесто място във временното класиране с актив от 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби. В изминалия осми кръг от шампионата римските вълци направиха тотален обрат при гостуването си на Дженоа, където през първото полувреме изоставаха в резултата с 2-0, но в крайна сметка взеха трите точки след четири попадения – дело на Тоти, Освалдо (2 гола) и Ерик Ламела. Днес срещу Удинезе не вярвам да се пазят и ще играят така както са свикнали да играят – открито и с много атаки, но дали това няма да им изиграе лоша шега, срещу опасния тим на Удине. Нямат наказани важни играчи и за предстоящия двубой липсват само Лобонц и Балдзарети. Всички други са на линия и по традиция ще започнат подредени 4-3-3 с атакуващото трио Тоти – Освалдо и Ламела.

Удинезе са доста по назад в класирането и имат спечелени само 9 точки за изминалите осем мача. Две победи, и по три равенства и загуби инкасира отбора, като за последните няколко мача не са в никаква форма. Загубиха и в двубоя си през седмицата от Лига Европа, където срещнаха доста по слабия от тях Йънг Бойс, а в Серия А победиха само тимовете на получилия промоция Пескара и завидно слабия тим на Милан. В кадрови план ще отсъстват Пинци, Паскуале и Баста, които са контузени, а Данило ще гледа мача от пейката, тъй като изтърпява наказание. Всички тези лица не са основно действащи футболисти, така че може да се очаква и да изненадат Рома.

В момента Рома са далеч по класния тим, но Удинезе умеят да взимат невъзможни точки.  Рома се справят успешно на Олимпико с Удинезе вече седем поредни години. Едва през 2005 година Удинезе победиха тук с 0-1, но от тогава насам нямат спечелени чисти три точки. Двата отбора се срещнаха за последно тази година през пролетта, и Рома надделя с категоричното 3-1. Като цяло пък статистиката отново е изцяло в полза на домакините, при незавидните пет победи за Удинезе от 38 мача по между им!

Прогноза: Рома – Удинезе Над 2,5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации