10.5 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Рома ще продължи добрата си серия и в дербито с Интер

Рома приема Интер на стадио Олимпико в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя е с начален час 21:45 часа в събота – 19.03.2016г., а главен съдия на мача ще бъде Даниеле Орсато.

Рома спечели гостуването си на Удинезе с 2:1 преди седмица. Това бе 8-ми пореден успех за вълците в Серия А, който ги затвърждава на 3-тото място в класирането. Лучано Спалети буквално преобрази Рома в последните мачове и отбора му ще излезе с огромно самочувствие в дербито с Интер. Гологлавия специалист ще може да разчита на всичко най-добро в събота вечер, след като почти всички играчи, които имаха физически проблеми в последните седмици са излекувани. Единствения контузен в лагера на вълците е Норберт Гюмбер. С оглед на факта, че Раджа Наинголан и Даниеле Де Роси са здрави, Спалети отново ще заложи на схема на игра – 4-3-3, при която Един Дзеко ще остане резерва. В атака, треньорския щаб на Рома ще заложи на бързите Диего Пероти, Мохамед Салах и Стефан Ел Шаарави.

Интер спечели трудно с 2:1 преди седмица срещу Болоня. Това бе втори пореден успех за нерадзурите в Серия А, който ги остава в битката за местата в Топ 3, които дават право на участие в Шампионската Лига догодина. В дербито с Рома, Роберто Манчини няма да може да разчита на Родриго Паласио, който е наказан. Контузени пък са Стеван Йоветич и Мауро Икарди, с оглед на което бразилеца Едер е без алтернатива в атака. Бившия футболист на Сампдория ще е единствения нападател на Интер в събота вечер, а Джонатан Биабиани, Иван Перишич и бившия футболист на Рома – Адем Ляич ще действат от задни позиции. Миранда и Желсон Мурило ще възстановят партньорството си в центъра на защитата на Интер, след като срещу Болоня в игра се появи Жеан Жезус.

Рома се намира в превъзходна форма и навъртя доста победи, които дават самочувствие на момчетата на Лучано Спалети. Интер пък е колеблив при своите гостувания през сезона, с оглед на което вълците изглеждат сериозен фаворит в дербито на кръга в италианската Серия А.

Прогноза Рома – Интер: Рома@ 1.70 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации