10 C
Ню Йорк
събота, май 4, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Румъния, Лига 1: Сепси – ФКСБ, Прогноза 22/07

Сепси посреща ФКСБ в среща от втория кръг на румънската Лига 1. Двубоя е насрочен за 22 юли (понеделник), от 21:00 часа наше време. 

Мач, който със сигурност грабва окото в първия ден от новата седмица – прогресиращият тим на Сепси приема Стяуа Букурещ, а тук има възможност даже да се стигне и до изненадваща развръзка.

Момчетата на Ласло направиха много сериозна подготовка, която им позволи да открият първенството със спечелване на точка и то като гости – във визитата си на Волунтари.

Същият този мач беше едно своеобразно българско дерби след като на вратата на Волунтари застана Божидар Митрев, който направи и няколко прекрасни намеси, а в редиците на Сепси бяха не един, а двама доскорошни футболисти от А група – Ради Димтиров и Стефан Велев.

В крайна сметка се стигна до реми, което напълно задоволи и двата тима. Много по-сериозно ще е предизвикателството за Сепси в идния случай, когато насреща застава ФКСБ.

Хегемонът в румънския футбол направи истинска голова фиеста още в откриващия си мач, печелейки с измъченото 4:3 срещу Хермащад и направо изчерпа головете си за няколко кръга напред.

Много трудно, въпреки че е фаворизиран и в този случай, тимът ще се наложи с лекота срещу корав опонент като Сепси и ще се стигне до някаква голеада, така че под 2.5 е топ-прогнозата за мача.

Прогноза: Под 2.5 @ 1.85 в Betano

FT: 0-0 (печели)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации