12.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Сампдория – Ювентус: футболни прогнози и анализ

Сампдория – Ювентус
Серия А, Италия
Начало: неделя, 19-ти март 2017, 16:00
Стадион: Луиджи Ферарис, Генуа

След като си осигуриха място на 1/4 финалите в Шамионска лига, Ювентус могат спокойно да насочат вниманието си отново към вътрешният шампионат, където им предстой гостуване на Сампдория.

Масимилиано Алегри се чувства спокоен за титлата в Серия А, където ръководеният от него тим притежава аванс от 8 точки, но специалиста има известни притеснения относно следващата фаза в Шампионска лига, където ще трябва да се преборят с Барселона. Този четвърт финал ще е един сериозен тест за отбора и ще даде отговор на въпроса дали Ювентус е готов да се установи трайно в елита на Европа.

[maxbutton id=“27″ ]

До четвъртфинала на 12 април има достатъчно време, през което Масимилиано Алегри ще трябва да се фокусира над шампионата и Ювентус да затвърди лидерската си позиция, която да им донесе безпрецедентната шеста поредна титла в Скудетото.

Сампдория не са от най-слабите съперници в „калчото“. Отбора на Марко Джампаоло заема 9-та позиция в таблицата, и могат да се похвалят със седем поредни мача без загуба, в четири от които бяха победител.

Преодоляването на Сампдория няма да е никак лесен тест за „Старата госпожа“, макар в исторически план Юве да са загубили само в един от последните 13 мача срещу тях. Не трябва да пренебрегваме и обстоятелството, че Ювентус имаха участие през седмицата, което няма как да не внесе известна доза умора в играчите на Алегри.

В първия мач между двата отбора Ювентус се наложи с 4-1, a през изминалия сезон 2015/2016 двата отбора играха в последния кръг, където Ювентус беше категоричен с 5-0.

Сампдория – Ювентус: статистически анализ

Сампдория успяха да спечелят само една точка от Ювентус в последните им седем мача в Серия А, когато в края на декември 2014 година отборите завършиха наравно 1-1. Ювентус успяха да отбележат по най-малко два гола в последните три мача срещу този съперник.

Сампдория срещу Ювентус: Прогноза

Макар всички да мислят Ювентус за фаворит в този мач, не трябва да забравяме, че Сампдория успя да победи тук Рома, и в никакъв случай не бива да се подценяват. Умората в Ювентус вероятно ще окаже своето влияние, затова избягвайте знак 2.

Препоръчителен залог: Над 2,5 гола @ 2.00 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации