7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Саутхямптън – Бърнли, 16 окт 2016, на живо

Саутхямптън е домакин на Бърнли в двубой от осмия кръг на английската Висша лига

Саутхямптън – Бърнли
Начало: 16 окт 2016, 18:00 ч.
Стадион: „Сейнт Мери Стейдиъм“
Висша Лига, Англия
Прогноза: 1 @ 1.40 Efbet.com

Отборът на Саутхямптън заема 10-а позиция във временното класиране с актив от 9 точки. В шест поредни мача „светците“ нямат загуба като по-забележителното е, че дори не са допуснали гол в тези срещи.

Изглежда, че Клод Пюел е правилният човек за работата на „Сейнт Мери“ след напускането на Роналд Куман. Френският специалист оставя добри впечатления с резултатите и успя да превъзмогне първата мини криза начело на отбора, когато те бяха в серия от четири мача без успех.

За предстоящия мач в неделя Седрик Соареш, Джей Родригес и Софиан Буфал се очаква да се завърнат в игра, но същото не може да се каже за Шейн Лонг, Райън Бертранд и Мат Таргет. Новото попълнение Жереми Пие пък е извън игра до края на сезона, което е тежък удар за „светците“.

Гостите от Бърнли са на 14-та позиция с две точки по-малко от предстоящия си съперник. Програмата на отбора бе доста странна като до момента те имаха пет домакинства и две гостувания. Със сигурност повечето мачове у дома на новака му помогнаха да натрупа точки, а като гост все още е без актив след две загуби.

Няма да е никак лесно на „виненочервените“ в неделния следобед, но те се надяват поне на точка от тази среща. Том Хийтън ще пропусне мача заради контузия, а другият отсъстващ от състава е Ашли Барнс, който се очаква обратно следващия уикенд.

В седем поредни мача у дома във Висшата лига Саутхямптън няма загуба като е спечелил пет от тях. През този сезон те надиграха само Суонзи на собствен терен и сега ще търсят втория си успех. Смятам, че тимът на Клод Пюел е по-качественият и въпреки че има повече отсъстващи играчи, ще спечели срещата.

Проследи на живо Саутхямптън – Бърнли Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации