9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Севиля – Бетис в градското дерби от петия кръг на Ла Лига

Севиля се изправя срещу Бетис в градското дерби от петия кръг на испанската Примера дивисион. Двубоят ще се играе във вторник вечер, 20 септември, от 23:00 час на стадион „Рамон Санчес Писхуан“.

Домакините са на 5-та позиция след изиграването на първите четири кръга. Севиля все още няма загуба от началото на сезона в първенството. Кампанията за отбора на Хорхе Сампаоли стартира доста рано с двубои за Суперкупите на Европа и Испания. И в двата сблъсъка обаче „севилци“ отстъпиха съответно на Реал Мадрид и Барселона.

Явно от тези загуби отборът е извлякъл поуки и вече е в серия от пет мача без поражение. След добрия старт в испанското първенство, Севиля започна участието си в Шампионска лига с добър резултат – 0:0 като гост на Ювентус. В двете си срещи у дома от началото на сезона, „андалусийци“ записаха две победи – с 6:4 срещу Еспаньол и 2:1 срещу Лас Палмас.

Реал Бетис не се радва на добро представяне като градския си съперник, но пък има само една загуба от началото на кампанията. Тя бе в първия кръг срещу Барселона с 2:6 и надали има повод за големи трагедии от случилото се.

Проблемът до момента за Бетис идва в домакинските срещи, където те не успяха да спечелят срещу отбори като Депортиво (0:0) и Гранада (2:2). В другия си мач като гост пък „зелените“ надиграха Валенсия, така че с пет точки в актива си те заемат 11-ото място.

През миналия сезон Бетис загуби осем от своите 19 гостувания, което показва, че те не се представят чак толкова зле навън. Със сигурност в клуба се надяват на положителен резултат от визитата на „Рамон Санчес Писхуан“. Нападателят Рубен Кастро вече има четири попадения на сметката си и всички, които обичат Бетис, очакват отново той да поведе своите съотборници към добро представяне и спечелване на точки.

Двубоите между тези два отбора винаги са много емоционални и гарантират интерес. През миналия сезон градските съперници се срещнаха цели четири пъти като Севиля спечели три от двубоите. Тогава под ръководството на Унай Емери те не успяха да победят единствено при визитата си в шампионата, завършвайки наравно 0:0. В Копа Дел Рей бяха безупречни с две победи с по 2:0 и 4:0, а в „Ла Лига“ спечелиха у дома с 2:0. Севиля демонстрира добра игра у дома от началото на сезона и очаквам те да продължат с победите предвид и превъзходството над Бетис в последно време.

ПРОГНОЗА: 1 @ 1.50 КОЕФИЦИЕНТ Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации