19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Севиля – Бетис Примера Дивисион 06.01.2018 Прогноза

онлайн футбол в EfbetКъсният двубой в събота от „Примера Дивисион“ противопоставя градските съперници Севиля и Бетис. Мачът е от 21:45 часа на стадион „Рамон Санчес Писхуан“ и със сигурност ще бъде много оспорван.

Отборът на Севиля е на пето място във временното класиране с актив от 29 точки след девет победи, две равенства и шест загуби от началото на сезона. Домакините са с отрицателна голова разлика, след като са отбелязали само 20 гола за 17 мача, а в същото време са допуснали 22 попадения. Тази статистика надали радва домакините и те ще се опитат да я подобрят при домакинството си на Бетис. Гостите са доста по-назад в таблицата, намирайки с на 14-о място с 21 точки. Те стартираха много добре сезона, но в последните си осем мача в лигата спечелиха само веднъж и с подобни резултати няма как да бъдат в първата половина.

Севиля вече имаше една изява през 2018 година, след като надигра Кадис с 2:0 като гост в първи мач от 1/8-финалите на „Копа дел Рей“. Още преди реванша тимът на Винченцо Монтела си гарантира спокойствие, а италианският специалист дебютира с победа. В последния си шампионатен мач севилци загубиха с 1:3 от Реал Сосиедад, но сега ще са устремени да вземат трите точки.

Бетис спечели последното си гостуване като надигра Малага с 2:0, но андалусийци са в зоната на изпадащите. Визитата им на големия съперник Севиля ще бъде много по-труден мач. Домакините имат отличен баланс на собствен терен като са спечелили шест от осемте си мача на „Рамон Санчес Писхуан“ през сезона и смятам, че ще се поздравят с успеха.

Прогноза: 1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации