7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Севиля – Ливърпул (21.11.2017)

Севиля посреща Ливърпул в среща от група Е на Шампионската лига. Двубоят ще се изиграе на “Естадио Рамон Санчес Писхуан” в столицата на Андалусия.

Група Е изглежда изключително завързана, само два кръга преди края на груповата фаза. Три отбора имат шансове да продължат напред – Ливърпул, Севиля и Спартак Москва, докато последният Марибор има само една точка. Това обаче не означава, че словенците не могат да объркат нечии сметки до края.

Ситуацията в групата е такава, че Ливърпул е първи с 8 точки, Севиля следва със 7, а Спартак е трети с 5. Руснаците изглеждат в най-неизгодна ситуация, но не бива да се забравя, че в същия момент те имат среща с аутсайдера Марибор.

Двубоят между Севиля и Ливърпул е своеобразна битка за първото място в групата. Победа би гарантирала лидерската палка на испанците, докато за Ливърпул и равенството би свършило работа, за да запази първата позиция.

Тези два тима се срещнаха на “Анфийлд” още в началото на груповата фаза. Тогава двубоят завърши наравно 2:2, след като в различни моменти от срещата и двата тима имаха аванс в резултата. Роберто Фирмино и Мохамед Салах бяха точни за Ливърпул, докато за андалусците се разписаха Висам Бей Йедер и Хоакин Кореа.

Освен че е първи в групата, Ливърпул е и отборът с най-добро нападение и най-добра защита в групата. Отборът на Юрген Клоп е вкарал 13 гола до момента и е допуснал само 3, при това – повечето именно от Севиля. Във Висшата лига Ливърпул лъкатуши и е далеч от върха, но в Европа командата на Клоп поне засега се представя солидно.

В последния кръг на турнира Ливърпул записа успех с 3:0 над аутсайдера Марибор на “Анфийлд”, докато Севиля записа труден успех с 2:1 над Спартак Москва у дома.

Англо-испанските сблъсъци в Европа винаги са интересни. Севиля има привилегията да разчита на домакинско предимство в срещата, но дали това ще бъде достатъчно, за да бъде повален Ливърпул?

Прогноза: Над 2,5

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации